Tuesday, July 24, 2012

Series lawa! oh my gucci..eh gucci?

Eh gucci? haha..apakah? product gucci pn xde berangan pulak nk sebut 'oh my gucci' haha :p kalau sapa2 yang tengok movie 'pisau cukur' mesti korang tau tagline ni..hihi saje je ikut2 tagline mcm ni..xde niat lain pun..*tapi kalau ade orng nk blikan gucci ok gak tu :p* hihi..berangan jelah kan.. mana tau kot kot ade laki hensem nk bg beg gucci? eh nk juga taruk perkataan ' laki hensem' tu kat depan..haha  nape x tulis laki je? hihi...saje nk gedik kejap..ekekekeke :p

huu...rasa macam dh berzaman lah pulak tak tulis entry ni..mesti korang dh lupe kat kite kan,kan,kan? *geleng cepat!* sapa geleng korang ohsem..*ayat bodek* hihi..takpe kan? sekali skale nk bodek .hihi..

ha..ni kite nak share ngan korang tentang satu product ni..product die is 'half moon shawls'..ha korang pernah dengar tak shawls yg ala2 half moon tu? tak pernah? aip!! mcmane xtau ni? ha kalau nak tau mcmane korang trylh tgk kat Radiusite punta belog..confirm korang faham punya..

aik x faham lagi? oklah meh Ida tunjuk korang gambar2 half moon shawls ni cmne..series cantik..baik korang prepare makan panadol awal2..yelah takot korang kne heart attack sbb shawls ni terlampau cantik! haha over kejap :p

oklah mls la rasa nak taip panjang2..penatlah..kite pose ni *macamlah orang len tak pose..saje je kan* :p

jom scroll tikus korang tu kebawah...bukan tikus hamster ye..tp tetikus..hihi..jom tengok jom..



tengokkk...cantik kan???? labuh lagi! sesuai utk orng yg menitik beratkan pasal aurat ni..*orangnya pun cantik kan?, perasan kejap* sambil kelip2 mata :p



oh warna black ni mmg FAV kite! rasa rugi giler tak beli semalam! eh semalam? haha ye semalam! sbb semalam time malam2 time orng tgk dok lepak kat rumah after terawih tu..kitaorng PERGI mengerjakan The Scope Studio..ha buat apa kat sana? dok posing sane sinilah..

ha untuk collections apa? untuk collections ABEERGARDEN lah! apa lagi? ha pada sapa2 yang tak tau ABEERGARDEN ni jual apa..korang kne pergi dan lihat sendiri facebook die..

series kite cakap die mmg banyak jual dress hebak2 kat sana..and kali ni utk raya AG (singkatan untuk ABBERGARDEEN) keluarkan product terbaru dorang..

and nilah product terbaru dorang..tudung 'Half Moon Shawls' cantik kan? 


dari sisi tepi :) 


ha ni namanya pose *hi nama saya ida* haha boleh ke nama pose nye cmni? hihi yelah dah tangan letak ke bahu..rasa mcm sopan gitu..tapi cantik kan? ok bukan orangnya tapi shawls nya..

cantik kannnnnnnnn? 

kan

kan?

haaa..betul tak kite kata product die mmg supercantik?

ok tak puas lagi nk tengok? ok tgk gambar bawah kaat bawah ni..ade lg macam2 kaler untuk tatapan khas buat si cantik dan si gorgeous ^_^



and untuk pengetahuan korang harga shawls ni rm59.90 je tau! murah kan? mana lagi nk dapat harga ni kat butik2 lain yg jual product yg lebih kurang sama mcm ni?

jadi kalau korang nak tengok or cuci mata lagi..korang boleh terjah ke fan page dorang ^_^

kat mana? kat  SINI..


ok dh dah promoted tu..bukannya butik kau..haha over promoted shawls mengalahkan owner butik! haha ngade betul kite ni :p


ok ni gambar penutup..gambar behind the scene masa photoshoot semalam..:) 

k lah korang..tu je bebelan untuk kali ni..selamat berbuka semua ^_^

p/s : korang..kalau kite buat hari berbuka puasa sama2 nak tak? tp jenis sendirian berhad punyalah (bayar sendiri) hihi..korang nak tak? teringinlah pulak nk jumpa korang! esp : haz / ieqah / sha / and pembaca blog kite yg lain :D

kalau nk komen kite eh..blh plan sesame ^_~

47 comments:

haz said...

idaaaaaaa!!! nak sangat3~ haz on je! heee *senyum lebar sampai ke telinga*

btw lawalah shawl tu.. nmpk sgt muslimah bila pakai. tak kurang juga si pemakainye tu.. cantik. ehem. bg 1 shawl kat haz boleh? hihihi xD

Nadia Azira said...

cantiknya...model cantik,tudung pun cantik! hehehe~

nak berbuka puasa sama-sama? bestnya!
kalau jadi nanti bagitahulah nadia...kalau boleh, nak join jugak! =)

apricot pie said...

very muslimah la sis.!!.skrg trend half moon kan..

Yuyu Zulaikha said...

ape niiii! cantikkkk jee! haishhh!

IEQAH said...

cantiknyee yunk..lelagi twin kesayangan modelnyee..

ase mcm nk beli satuu je ^^

IEQAH said...

sygggg howw nak kee berbukaa puasaa dgn readers laen..dgn iyuuu lagi..hahaha

Ana Farhana said...

cantikkk nyeeeee ida nihhh... jelessss i, hehehe

love bunga querida said...

cantek tudung tu!!! die slendang ke ida?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

kannn!! cantik kan! kite pn dh bli dh..hehe 3 helai kite bli..ni nk tmbh bli lg satu..teruk btl kite ni..nafsud shopping kuat! hihi :p

aiyoyoyo..bg satu? err..>.<"

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia :

jom buka sama2 jom ^_^ next week nak tak?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

apricot pie :

yep betul!! pandaiii..hehe a'ah skrng tgh hot trend half moon shawls <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yuyu :

yelahh..kite kan kembar yuyu..mestilah cantik..*perasan kejap* :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah :

series mmg cantik!! i kne thn dr bli banyak2 >.<"

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Ana :

aiyoo x cantik mana pun =.=' edit tu dear..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

bunga :

a'ah die selendang..tp lain sikit bentuk dari selendang..err cmne nk explain? >.<" die selendang bentuk half moon..err fhm x?

Nur Hafizah said...

Nak gak buka puasa ngn twinnie nie yg comel

haz said...

hahah. haz memain jela.. =P

btol3.. cantik sgt.. shawl tu mcm radiusite skit kan tp yg tu lg mahal.. huu

wahh.. sampai 3 tu beli.. best2. haz pun kaki shopping gak. tu pun bile ada duit lah. hihihi xD

Anonymous said...

gambar nmpk bebeno edit..btw shawl lawa

Rina Ellisa said...

nak join.. invite me pelisssss.. hihi :P

Aida Azryn said...

cantik2 tudung tu. i suka sangat! ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Twins...cantiknya tudunggg!

Nadia Azira said...

korang plan lar,nadia kne setting time awal2 sbb skrg wat part time...wpun jauh, nadia try jgk join! nk jmpe korang! =)

Eyesha Zaidin said...

eh tudung ni!!=)
memang cantik! sedangkan diberi peluang utk pilih yg mana pon boleh jadi rambang mata !! hihihi

p/s: SHA yang mana?(terprasan sendiri,hahah.Sebab nama kita pun sha juger!kih3=D)

Eyesha Zaidin said...

ni namanya selendang separuh tudung! hihihi

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nur Hafizah :

jom next jom..kat mid ok tak?

haz :

a'ah yg lat radiusite tu mhl..yg ni murah lg..jom lah jmpa nxt week kat mid nak x?

Rina Ellisa :
jom lah join skali :))

Aida :
tudung2 tu mmg lawa gilos!

azatie :
kannnn..kite pn suke tudung2 ni <3

Nadia Azira :
Kalau next weekends kat mid ok tak?


Eyesha :
haha sha mana lagi kalau bukan awk! hehe jomlah joinnnnnnnnnn!

haz said...

nak nak! o(^0^)o hari ape? heee bestnye2~ ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :
sabtu ok tak??

haz said...

insyaallah kalau xde aral melintg ^^

Eyesha Zaidin said...

Owah..sha ke???? hihihi

TQ sudi jemput kami ^__^
bila?dimana?pukul berapa?..ceewahhh
insyaALLAH....seronoknya jumpa kawan baru =)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :
kite jumpa before puasa ok tak? ke nak tgk wayang dulu b4 puasa?

Eyesha :
next weekends on saturday..b4 berbuka..ok tak?

dilladoodledat said...

dr dulu lg saya minat tgok fb ida n iena ni . kawan saya tunjuk katanya model kembar cantik
bile dpt komen dr org yg kite minat ni eksaited rasenye ^^

both of u are amazingly pretty

thanks sbb sudi visit blog saya
hee nnt saya nk lukiskan utk u both boleh ^^

mintak izin hehe

Eyesha Zaidin said...

kat mana? ^__^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

dilla :
oo yeke..maseh ^_^ wah kecik tapak tgn sebesar padang bola saya tadahkan..hihi boleh je..kitaorng lg suke lau dpt lukisan frm u <3

tqvm tau!!

eyesha :
kat mid valley ok x?

dilladoodledat said...

owh okay , i will draw for u girls
nnt saya dah siap saya beritahu

cheerios <3

Eyesha Zaidin said...

ida/iena nak msg kat wassap boleh x?..ada no sha kan..hihi
nak chat kejap...=)

tq

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sha :
kite xde whassaplah dear..ok nanti kite sms awk ya ;)

dilla :
maseh ^_^ x sbr nk tgk hasilnya.

Eyesha Zaidin said...

okey..sha tungguuuuuuuuuu (^_______________^) V

jgn lupa text sha k..

haz said...

haz x kesah pn.. kalau korg nk tgk wyg dl pn haz ok je.. ^^ korang ade nk tgk movie pape ke? =)

btw slalunye kalau nk buka puasa kt mne2 ni kne reserved dl kan? tkot pnh lak nanti.. hee. ida dh fikir nk buka kt mne? ^^

dilladoodledat said...

i dah lukis jemput tgok
hope suke yaeh dear

http://dilladoodledat.blogspot.com/2012/07/drawing-for-bloggersmodels-ida-n-iena.html

^^

ikan bilis said...

wooo korg memang twin ahh...whoooo

Nadia Azira said...

insyallah...nti pape nadia bgtau okay! plan korang camne? cer cite? hihi...

Eyesha Zaidin said...

hai..ida/iena..

kalau hari ahad minggu depan??^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Dilla :
oh tqvmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dear!!
sorry lmbt respon >.<" very busy lately..so sorry!

ikan bilis :
yup kitaorng mmg twins ^^

sha - ok je ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia Azira :
nak jmpa kat mid nxt week on sunday ok x?

jmpa around 6pm mcm tu..

Eyesha Zaidin said...

salam..

hai ida/iena :
kalau ahad minggu ni insyaALLAH,tiada halangan Sha dtg..
^__^...

Nadia Azira said...

okay je...nanti kita discuss kat email okay! =)

Mimiechan said...

Salam. cantik sangat yg half moon ni. ada stock lagi tak? :)