Monday, July 9, 2012

senarai pemenang dan saguhati ^.~

hye semua...mesti korang dh x sabar2 nak tau sape pemenangnya kan? hehehe..mesti hati dh berdebar-debar dan berharap nama koranglah pemenangnya..hehehe..

Add caption





harus diingat kali neh pemilihan pemenang dan sagu hati tiada unsur diskiminasi dan pilih kasih yer..hehe..walaupun ada some of my friend yg join..tp berdasarkan jawapan korang bg tuh lah yg menentukan sape pemenangnya..hehe..yg pasti mak kitaorglag yg  pilih yer..hehe..

so pada sape2 yang tak terpilih, jangan sedih2 tauuuu..sbb insyallah iena n ida akab buat lg utk next contest..tp contest yg mungkin kami buat lg fun lah..hehe..nk tau contest apa? contest teka gambar kitaorg..maybe..tp x sure lg nk buat ke x..ada ura2 org suh wat contest teka mana satu iena n idaaa..tehee..
agak2 korang leh teka n cam x? hihi..

ok lah..x nak bebel panjang2..t korang terseksa lah..baca2 x kunjung tiba pula nama pemenangnya..hehehe..

so apa lg..scroll ke bawah lagi untuk melihat senarai pemenang yah..hehehe..sape x menang kitaorg just bg hug n flying kiss jer lah eh..hehe :DDD

SO APA2 pn dulu before kitaorg nk umumkan iena ucapkan thx banyak2 sebab sudi join n singgah blog kerdil kitaorg neh..hehehe..thx juga sbb bg support dgn sentiasa bersama kami dalam berblogging..lg seronok kalo kita saling singgah-menyinggah yer x? br ada feel lg as blogger..saling bantu-membantu ^^ dan saling kenal- mengenali..hehehe..


berikut senarai nama pemenang :

nombor satu dimenangi oleh : Tiny Nea
nombor dua dimenangi oleh  : Nadia Azira
nombor ketiga dimenangi oleh  :  Hazirah Ramli

btw kalo korang nk tahu..antara ketiga2 pemenang di atas, kitaorg sgt ssh nk pilih..sbb jawapan dorang sgt bagus dan kelihatan sungguh jujur n tulus aja..tp iena x bermaksud pula korang x jujur n x tulus pula..hehe..cuma iena nk kata cara penyampaian dorang sgt bagus tau..dorang mmg layak menang ^^ kerana pandai buat sambungan ayat ^.^

tahniah tau korang..hehehe..eh..senarai pemenang x abes lg tauuu..berikut pula senarai saguhati untuk senarai kategori saguhati :

1.Eyesha
2.Aieyn Fatiha
3.Misz eye-zue
4.Super mom/twin mom
5.Cik Nadiah
6.Eja Rahim
7.Siti Rohayu
8. Sweet emotion/Radiah
9.Azatie sayang
10.Mahirah mahmood
11.Mrs/Mr Anik
12. mykansandra
13.Cik momom
14.Ummi hannaluqman
15.Shima
16.Adi Putra
17. Apricot Pie
18.Nur Syafiqah Azizan ( facebook fanpage )
19.Nurul Athirah ( facebook fanpage )
20.Ieda Lulu ( facebook fanpage )


so segala kesilapan atau sebarang tutur kata atau cara kami ada yang menyinggung hati maafkan yah..hehe..so harap semua puas hati dengan keputusan neh..huhu..



oh yang tak lupa juga iena nk maklumkan bagi sesiapa yang menang tolong bagi nama penuh dan nama nick name korang dalam neh serta bagi nombor handphone serta email, alamat korang plz..hehe....
 dan korang boleh hantar kan detail tuh kat email iena yer : sakinah_mansor@hotmail.com

29 comments:

shima said...

Twins .. Sy ad nampak name saya .. Tp not sure la 2 saya or org lain .. Xpew2 esk saya tgok guna pc ehh .. Ni saya on9 guna fon jew .. If itu name saya .. Mmg xcited la ..hihihi

IEQAH said...

wahhh ienaa ciapp printt lagi.. congratss untuk yg menang..

tapi iena n idaa wajibb kenaa jmpaa ieqah jugak..hehehehe

haz said...

alhamdulillah..... thanks sangat2 korang! =')terharu gilee ni. x sangka dapat menang~ T.T nanti haz emailkan kat iena yupp ^^

Rohayu said...

yeay saguhati dpt..thanx sis ayu appreciate sgt :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam twins...Alhamdulilah,rezeki menang saguhati kat sini.
Tahniah gak kpd kesemua pemenang!
Kpd twins & ibu trsayang....terima kasih & semoga sentiasa dimurahkn rezeki.Aminnn

Sweet Emotion said...

iena, ida.. list no 8)sweet emotion/radiah tu kita kan?? kan?? wah~!!! sgt teruja ok.. tak kisah la dpt tudung je pon.. 1st time menang contest for saguhati..1st contest dah dpt saguhati.. wah~!! bangga i.. lps ni boleh cuba lg.. kan?? kan?? anyway thanks to ur mom sbb sudi pilih saya.. :) hug ur mom ketat2 for me.. hehe

Boo said...

taniah pada yang menang :)

Puteri Bt Ahmad said...

congrats to all winners!!

Eyesha Zaidin said...

salam..hai ida/iena dan kawan2 semua!!

TAHNIAH kepada yg menang..
alhamdulillah...
tq auntie!!
salam perkenalan daripd sha utk semua kenalan baru!! ^__^

jemput singgah ke blog sha=)

Puteri Bt Ahmad said...

oh ya. by the way, untuk tempat pertame n kedua, bley bagi akak emel korang, nak emel voucher dressuana. :) yep!

kak puteri (dressuana.com)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

shima - kitaorng rasa tu memang awaklah. nanti claim hadiah ya..emailkan details nanti tau ^.^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah - haruslah sebab nk bagi juri pilih betul :)

okies tu wajib tuuu..mesti jumpa ieqah punya! ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

okies welcome..huuu dh mmg tertulis tu rezeki utk haz tau ^.^ alhamdullilah.

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Rohayu -

sama2 :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sweet emotion -

yup2..huuu blh je..kecik tapak tagn nyiru saya tadahkan..hehe nanti jgn lupe masuk contest kitaorng lg hehe :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

zatie -

sama2 :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

boo :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

puteri -

tq dear..insyallah pasni kitaorng akan buat contest lagi ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

eyesha :

sama2 ^.^ salam perkenalan jugak. hee

cik momon said...

thanks kembar!
dapat saguhati pon okay..muehehehe!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

cik momon - sama ^^ bagi detail ya nanti.

apricot pie said...

ehehe.apricot pie mng saguhati.thx korang.!.:)

F.a.r.n.y said...

tahniah bagi to all the winners,okayh :)..
bukan rezeki saya kali nie..
yang penting, try again next contest :D

nadiah said...

YEHH,,!!!menang saguhati pon da bersyukur..thnx taw u olls..cik nadiah da sent detail kt email tu..ade ta terima??:)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Farny :

Thanx dear..xpe insyallah pasni kitaorng akan buat contest lagi :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

nadiah - okies esok kitaorng check ya. ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

nadiah - okies esok kitaorng check ya. ^^

Nadia Azira said...

waa, kenapa nadia lambat tau ni...hehe...busy balik kampung...

anyway, thank iena & ida...first time menang ni...tempat ke-2 pulak tu...hehe...

AkmaFaizal said...

tahniah semua pemenang...cayalah.. :)