Saturday, September 22, 2012

Jom Jumpa!!



Hi semua, macamana hari weekend korang? bez tak? mesti bez kan..yelah selalunya time hari weekend ni lah  korang selalu keluar pergi dating kan?  kalau x pergi dating pun mesti keluar hang out dengan kawan-kawan betul tak?kalau bercerita perihal keluar hang out ni kan, mesti perempuan akan ingat 4 perkara ni : 

Baju / Handbag/ Kasut &  Tudung! betul tak?? kite kalau keluar jalan2 memang akan selalu fikir benda2 tak berfaedah cenggini, hehe tapi selalunya mood ' tak kisah' selalu muncul bila Ida nk keluar dengan Iena. Sebab tulah kalau korang kenal kitaorng and pernah jumpa kitaorang..korang akan boleh perasan yang Iena punya fashion tu lagi feminin or fashionable kot..*die selalu rasa die fashionable tau!, sebab tu selalu kutuk kite punya style fashion yg tah hape2 T_T* kesian kite kan,kan,kan? sob..sob..sob..dah2 jangan mengada2 pulak Ida ni nak buat drama kat sini yer..padahal Iena kutuk pun sebab kite sendiri yang MALAS nak pakai CANTIK2 ataupun berdandan kemas2..

aduhh...Ida ni memang jenis malas sikit kalau bab2 nak colet2 muke, nk lilit2 bagai..adoii..semua tu gua hanya peduli bila mood ' nk melawa' tu ade..muehehehe..ade pulak ikut mood2 kan..hihi :p sebab tulah Iena selalu cop kite ni sebagai 'gadis emosi' adoii..gua memang cenggini dari kecik lagi tau!. Suka buat sesuatu perkara tu ikut emosi bagai!. Eh eh sebab tu sekarang time menaip ni pun mood emosi 'EXCITED' dah muncul secara tetiber tau bike teringat tentang satu event ni... Ha nak tau event  apa?? JOM SCROLL BAWAH CEPAT2!!


sebenarnya Ida & Iena dijemput ke event 'MOSLEMA IN STYLE'  perghhhh korang tak tahu betapa EXCITEDnya kitaorang bile tetiber bukak email tengok2 dapat invitation dari pihak event ni utk jemput kitaorng ke event dorang tau!!! series teruja tahap maksimum tak terkatalah bile kitaorng dapat tahu kitaorng dijemput as a GUEST utk event cenggini!! 

tapiii..masalahnya tak bezlah pulak kalau kitaorang berdua je pergi kan? nak jugak ajak pembaca2 belog kitaorng yang SUPER AWESOME and SUPER COMEL ni join kitaorng pergi event ni. Untuk pengetahuan korang event Fashion Show Moslema in Style ni kan  akan diadakan di PWTC..haa..tempat pun dah awesome apalagi event nya..nak tahu lebih lagi?

ok meh sini Ida ceritakan, kalau korang nak tahu event ni akan dihadiri oleh :

- NATASHA HUDSON
- YATT
- NORA
- HELIZA HELMI
- CIK EPAL
- FATIN LIYANA
- YUYU ZULAIKHA

and ramai lagi!!!

ok pada yang peminat FATIN LIYANA atau CIK EPAL korang boleh pegi ticket under nama dorang, so korang bolehlah duduk semeja dengan diorarng. TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...amboiii panjanng betul 'tapi' tu yer..hihi nampak sangat nak suruh korang HOLD dulu nak fikir nak beli tix under sapa :p 

ok sambung balik...TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII kalau korang BELI TIX under NAMA kitaorng IDA & IENA MANSOR, kitaorng akan bagi korang SERVIS MEKAP FOR FREE!! hebat tak hebat tu?? 

SAPA LAGI yang nak senang2 bagi servis mekap free2 cenggitu? tapi SERVIS mekap free ni hanya TERHAD untuk pembaca blog kitaorng yang BELI TICKET under nama kitaorng SAHAJA! ok mesti ade yg cakap 'alahh...mana acii..nape untuk pembaca blog  'The Life Of Mansor's Twins' je? "

ok sebabnya kitaorng mahu membalas jasa para pembaca blog yang SETIA MENYOKONG dan membaca blog kitaorng yang tak seberapa ni


walaupun blog kitaorng ni banyak kekurangan and takdelah famous macam blog2 FL / Cik Epal ataupun Yuyu Zulaikha..tapi kitaorng sangat berterima kasih pada siapa yang sudi membaca blog kitaorng yang tak seberapa ni tau :') 

adoi tetiber dah rasa mcm nak  hug sorang2 pulak pembaca blog kitaorng ni..sob..sob..tetiber teremosi lah pulak >.<" 

tapi servis free mekap ni terhad untuk 5 pembelian peserta yang pertama beli tix under nama kitaorng je tau, sebabnya kitaorng MENGGUNAKAN BARANG MEKAP SENDIRI yang selalu kitaorng guna utk any job make up or photoshoot. Jadi dont worrylah hasilnya pasti ohsem nanti dengan hasil kepakaran mekap kitaorng yg tak seberapa ni :p 

tapii..kalau ade lagi yang nak guna servis mekap kitaorng pun boleh juga tau! hihi  kitaorng hanya kenakan charge RM30 SAHAJA pada pembeli ticket under nama 'The Life Of Mansor's Twins'  sahaja tau! Untuk pembeli ticket under nama lain..sorry kami tak terima sebarang permintaan untuk servis mekap walaupun jika ada yg sanggup membayar kami..uhuk..sebab kami hanya buat servis mekap TERHAD dan SPECIAL untuk pembaca blog kitaorng SAHAJA!.

jadi macamana? terpulang pada kamu,kamu dan kamu mahu memilih dan membeli ticket under nama siapa. Tapi kitaorng akan ingat pada siapa yang menyokong dan selalu berada di sisi kitaorng untuk support Ida & Iena serta belog The Life Of Mansor's Twins ni :)

oh utk sapa yg mahu bertanya tentang harga ticket, sini kitaorng sertakan details die ya : 

For 5 Tix :
RM 400 (jadi jimat 100) 

For 10 Tix :
RM 750

Each Tix :
RM 100 

untuk pembelian tixket boleh beli di : 

tapi untuk memudahkan korang CLAIM servis mekap free tu, korang b.ink harga tix tu ke akaun bank kitaorang, dan kitaorng akan belikan tix tu untuk korang. Jadi bila jumpa untuk mekap tu kitaorng boleh bagi tix tu kat korang, dont worry kitaorng takkan makan ticket korang tu..hehehehehe :p kitaorng akan simpan dengan penuh cermat hanya utk pembaca belog kitaorng..eceh..nampak sgt nak membodek ni keke :p 

sebarang pertanyaan untuk akaun nombor ataupun nombor telefon kitaorng berkenaan event ni bolehlah hubungi kitaorng di : 

idamansor@ymail.com

or

sakinah_mansor@hotmail.com

JUMPA ANDA DI EVENT tu nanti ya ^_^ 

yosh..tak sabarnyaaaaaa!!!! 




22 comments:

Pn. Sheila@CC said...

wow... menarik offer tu... gd lucks... :-)

ana said...

arghhhh1 idaaaa.... kenapa buat entry nih? makin tak keruan lahh,adoiii adoiii nak pilih sape nih? :( huaaa.. ehhhh! nak mekapp, besttnye ade org mekapp, kite tak reti mekap. kikiki

haz said...

nak perrrgiiiiii.. tp mhl sgtla tiket die.. wuuu T.T

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

thx pn sheila ;)

ana - huhuhu

ana said...

iena & ieda.. kte nak mintak suggestion korg.. nnt kte pm tauuuu ! :D

Ana Farhana said...

haz.. mtk diskaun, twin blnje hihihi

Ana Farhana said...

haz.. mtk diskaun, twin blnje hihihi

Nadia Azira said...

idaaaaaaa, bestnye tapi nadia tak boleh pergi....kena jimat! huhuhu...sedihlah kite... =(

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz : wuwuwuwuwu..tht's y kalau nk bli kne bli ramai2 baru dpt murah dear..sorry kite pn x mampu nk support korang utk belikan tix :(

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ana - awk pm kite atau kite pm awk?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia Azira : its ok takpe dear, kitaorang faham :')

Aleda Boyd said...

good idea =) btw, suka sgt blog korang ni. sgt ceria! can we exchange link?

http://exquisitely-aleda.blogspot.com/2012/09/featured-blogger-in-femag-magazine-16th.html

haz said...

wuuuu wuuuuuu. br ingt nk berbh fikirn nk join korg skali.. but then bile tgk trikh event blik, clash dengn program fakulti kitrg... T.T

boleh x tkr trikh? hahahaha << soalan x logik xD

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Aleeda - i dh follow u dear :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haz - yeke..oo xpelah xde rezekilah kot :)

haz said...

sobs. ='(

Shima Mazlan said...

nk g but kite adew event lain on that day .. huwaaaaaa .. rugi nyer .. xdpt jmp korg ..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :9

shima - xpelah xde rezeki nk jmpa :(

Eyesha Zaidin said...

assalamualaikum..
hai ida/ina..^^

sha hanya mampu kata >>>> SYOKNYER!!!! ^^

Sabar said...

bestnyer..rse xcited dgr ade offer n bleh jmpe korang..nk join tp i ni pemalulah..huhuhehe

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sha - w'salam...oh..haha :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Sabar - lorhh..nk malu apanya..kitaorng oklah blh je borak2 ^_^ xmaou malu2 naa..