Sunday, July 8, 2012

Event GetGorgeous dan Pengumuman Contest

Hi semua kali ni Iena nak update tentang event geetgorgeous yang Iena & twins pergi..serta nak bagitahu korang pasal contest ni..

ok2 Iena agak mesti ramai dah tertanya-tanya sapa yang menang kn?? sebenarnya pemenangnya belum diketahui lagi..sebabbbbb mak kitaorng tak berapa sihat lately neh.. and kitaorng pun bz sikit lately ni..but give us a day or two insyallah kitaorng akan umumkan pemenangnya. SORRY sgt2 sebab lambat umumkan pemenang....insyallah dalam masa terdekat neh kitaorang akan umumkan pemenangnya yah..

iena n ida dijemput pergi event tuh as model runaaway n as duta utk produk health n beauty getgorgeous yg baru saja dilancarkan...event tuh juga melibatkan heliza helmi dimana dia membuka pakaian koleksi baru bersama get gorgeous..hehehe..korang mesti suka tengok baju2 die naty..

dibawah neh ada sedikit gambar2 kolesi heliza helmi dan utk maklumat lebih lanjut korang blh tgk kat sini





dan dibawah neh pula, gambar2 kitaorg sepanjang berada di dalam majlis tuh..gambar2 dr photogrpher dan get go x dpt lg..so iena upload mana yg iena dan ida sempat amik jer..^^

nurul atiqah hisam, ida n kak nadia..semua so friendly n ohsem..actually dh pernah jumpa dorang utk mcm2 event gak dl modelling..tp asyik x berkesempatan jer nk bergambar ^^


kak nany,atiqah, ida n kak nadia
bergambar dengan semua warga model yg terlibat ^^


the twin n kak nadia..kak nadia neh yang pakaikan tudung2 kitaorg..di memang hijabstylist n buat kelas utk cara2 pemakaian tudung yg mcm2 jenis....dia juga duta utk model get go utk produk yg br dilancarkan health n beauty ^^ 


ha..cuba teka yg tengah2 tuh sape? hihi..mesti korang tau kan..heee..kitaorag pakai baju koleksi dialah..heliza sugguh friendly n very humble ^^
again :)

btw cantik kn heliza? kak hyna razaklak yg mekapkan heliza. series cantik kn? 

semua nk masuk gak dlm gambar ^^

me n with pemenang ikon hijabista ayuni..dia baik sangat..friendly juga..bestlah jumpa dgn byk org friendly2 neh ^^


kedaan sekitar majlis..tuh..tgk..makcik dh marah saya amik gambar..>.<' grrrr


ida n kak sarah hata n her sister ^^
kak sara hata neh pn mua tau..

me n kak sarah hata n her sister ^^


gambar pic kami yang gila2..hehehe..
twin n dina :)

ida n her mua ( make up artist ) mekap die mmg ohsem..mcm ada magic jer..cantik kan mekap die ^^

neh muka bosan, tgh tggu baju utk dipakai ^^

time neh model tgh sibuk berlatih catwalk

me 

muka ikan buntal..hehehehe..

me n ida ^^

tadaa..ini kami :)

twin n dina again :)


kami bertiga :)





ida n duta health beauty produk..thx kak zaza hantarkan kitaorg balik..hehe..kak zaza sgt baik..moga sentisa murah rezeki tau ^^ tgk dia dh ada anak pn still cantik..hehehe..jeles x? kalo jeles kene lah rajin maintain cantik mcm die..hihi :P



ok gmbr2 bawah adalah utk anda menghilangkan tension..silelh tgk muke kami yg tah hape2 ni..haha











tadaaa..idaaa

me n coko, kitaorg selalu gak komen2 dgn coko neh kat fb..hehehe..dia sangat mesra..good luck tau utk spm tahun neh ^^


eh..muka ikan buntal lagi..hehe..mmg kesukaan aktiviti kami ^.~

ok, sampai sini jerlah kami..heeeeeee..bye2 


jumpa lagi utk next entry, utk next entry kitaorg akan update psl pemenang contest yer..huhu

p/s- time buat neh ida asyik membebel kat kita jerlah..tau kita type slow >.<' pastu selalu typo salah..ceh berlagak..mentang2 lg terror comp dr iena >.<'

27 comments:

haz said...

korg semua memg gorgeousss. seswai sgt la tu gi event getgorgeous ni. haha.

ayuni pn ada? jelesssnye. >.< dia ni 1 fakulti ngn haz n pernah 1 kelas sem lepas. n yup. she's very friendly and kind too~ ^^

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

nice dear! i loike!huhu :)
http://nudtzlovar.blogspot.com

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

nice dear! i loike! :)

New dyr said...

macam biasa gambar korg bila brgmba bersama pling gojes

eh lain gle muka pkai tdung bwal.comel.
tak dapat byangkan korg masa skolah .
msti ramai usha.haha

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

wow really? bertuahhhhnya awak sekelas dengan die! die memang gojes kan?? suke tgk die tau!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadharatul :

tq dear :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

New Dyr :

Hahahahahaah takde pun usha! sebab dulu kitaorng skema dengan spek tebal plus kawan dengan dak2 perempuan memang xde sapalah nk usha kitaorng..hehe :p

IEQAH said...

banyakknyee gamboo..cantik cantik..



ps:tak saba tuggu pengumuman..
huwaaa ieqah nk jmpa helizaa jugak :(

haz said...

yup.. tp 1 kelas jela sbb amik subjek yg same.. haha

taw xpee. dh la tinggi, kurus plak tuu. jeles gilaaa >.<

haz knl dia pn gitu-gitu je.. dia pn x knl haz rsenye. kekeke xD

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Ieqah :

insyallah hari isnin, kalau x isnin selase..kalau tak selase rabu...tapi mesti sebelum khamis!!

huwaaaa mak kitaorng pulak sakit + bz..tu yg lmbt nk umumkan pemenang tu..sorry sgttttttttttttttttttt2!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

ooo..icic..mana tau die kenal haz ke kot kn? ha die de bgtau jugak dulu die amik course yg mcm mutilmedia..tp ssh..so die tukar coursed..die kate x bpe minat..

haz said...

ooh.. mungkin lah kot. sebab dh jarang gila nak nampak dia kat fakulti. huu

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ooo....agknyelah tu..huhu ida pun x bpe pasti >.<"

haz said...

heheh. xpe2~ ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Cantikkkkk sgttt!!

Natasha said...

waaaaaaaaaaaahh...
santeknyerrrr korang
(=

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

azatie :

tq dear <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Natasha :

maseh kitaorng biasa je ;)

Eyesha Zaidin said...

wah!!,,ingatkn dah umumkanpemenang.hehe..(berdebar)
cermin mata cantik! ^__^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

tq eyesha..sorry sgt2 sbb lmbt umumkan pemenang >.<"

Aida Azryn said...

cantik2 baju. boleh tengok aje la.. haha. nak beli tak mampu lagi. huaaaaaaaaaaaa... T____T

btw, bahagian comment ni kenapa u tak set sebagai pop up je? lagi senang kan? hehe.. lagi satu yg code verification tu disable pon takpe. hehe. ni pendapat i je la.. :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Aida :

huuu i dah set kn dh mcm u kate..so senang dh buat pop up windows & disable code verificaion dh :)

cik Qu said...

hi dear.. sume mmg cantik2!! hehe..tp nk betolkan sikit yg mekapkan heliza tu kak hyna razak taw syg.. tkut u olls x pasan yg on dat day kak hyna razak mekapkan heliza helmi... tq =)

moga success2 selalu..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Cik Qu :

huu kitaorng dh betulkan dh..sorry ats salah faham & silap kitaorng. sorry ya!

Engku Sofea said...

korang sangat sweet together. wish dapat jumpa korg one day :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Engku Sofea :

insyallah one day :)