Thursday, July 12, 2012

Contest 1ST GIVEAWAY CONTEST BY PUAN SHEILA

Hi semua, kali ni Ida buat entry sebab nk join contest Puan Sheila. Huhu kalau korang nak tahu nilah first time Ida join contest tau!

korang nak tau tak nape Ida join? sebab Ida nak tolong & support kawan2 blogger Idalah!. Iyelah sebab Ida dah faham macamana rasanya pemilik contest tu bersusah payah nak promoted contest tu..and nak sangattttttt dapat sambutan dari orang ramai tau!

and sebab tulah Ida nak join contest ni..lagi2 bila tuan punya belog sendiri dah bagi link entry contest kat komen kite..takkan tak sudi nak join pulak? huhu dah berbeso hati tu sebab tuan punya contest sudi mencemar duli menghantar komen ke blog patik yang tak seberapa ni..hehe

so korang nak tau mcmane nk join tak?


ha bace kat bawah ni : 

Apa yang penting untuk join contest ini?
* Harus follow blog ^ Triple S ^ & April June 2011 (kepunyaan Puan Sheila)
* Buat satu entri bertajuk 1st GiveAway by Puan Sheila dan sambungkan ayat ini : "Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana .... "
* Letak banner di atas dan linkkan ke entri contest ini
* Jangan lupa, sila tinggalkan komen anda di entri ini berserta link dan nama
* Tag 2 kawan blogger anda dan jangan lupa ajak dorang join contest ini ya
* Penyertaan bermula 12 - 31 Julai 2012 (20 hari sahaja)
* Pemenang diumumkan pada 1 Ogos 2012
* Hadiah - insya Allah lumayan !


jadi semua apa lagi jom join cepat ^_^

ok sambungan ayat saya utk contest ni ialah :
"Saya rasa apa yang menarik tentang kedua-dua blog ^ Triple S ^ & April June 2011 kerana .... "
saya rasa santai je bila bace entry2 kat blog awak. Sebab kita tak berapa suka bace blo yg serabot2 and jiwang..erk? hehe..:p so teruskan begitu ya. And Ida doakan contest ni berjaya dan tuan punya belog sukesk selalu ^_^ 


hehe kita nak tag dua oranglah..and orang tu ialah :

haz & ieqah wna ^_^


p/s : kite dah siapkan dah header blog utk haz tau, sebab die menang contest kite ritu. Nak tengok tak? scroll bawah cpt :D

  cantik tak? please cakap cantik! susah payah kite buat tau..sampai berpeluh2 kite buat *tipuu* ngeh2 so pada pemenang nombor 1 & 2 bila nak sent details kat kite? tak sudi ke nak kite buatkan header blog utk awak? :( 

20 comments:

Sweet Emotion said...

wah~ haz punya header da siap la.. congrats haz.. to ida : mmg sweet je combination nye.. suka2~!!! ^___^ (mcm rad pulak yg menang.. hehehe)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

hee tq radiah..btw hadiah2 untuk pemenang saguhati tu maybe dapat lambat sikit. Sebab sponsor hadiah tu tak post kat ida lagi. Tunggu tau :)

sorry lambat >.<"

Boo said...

thank you ida. awak peserta pertama. muahhh! good luck !

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sama2 ^_^

Natasha said...

santeknyerrrrr header!
(=

tahniah haz~ ^^

IEQAH said...

wahhh joinn contest..
good luckk syg..

selamat berphotoshoot riniee ^^

Aida Azryn said...

eh, bukan dulu u pernah join contest blog ke? btw, gudluck! ^^

Nadia Azira said...

cantiknya header haz...tak sabar tunggu nadia punya pulak! =D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Natasha :

maseh

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

IEQAH :

TQTQ :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

aida :

eh yeke? ha x tau..x igt =.='

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia :

nantikan ya :p

haz said...

ida! haz br prasan entry ni~ sorry lambat komen.. >.<

and thanks sbb tag haz tau. terharu i~ ^^

btw header sape yg cantik tuuu? hehehe~ xD

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

huu xpe :) ha'ah header sapa eh yg cantik tu? hihi :p

haz said...

tula.. sape la yg tlg designkan ek.. kreatif btol org tuu.. hehehe =P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - lol...XD

Eyesha Zaidin said...

wah! yang ni ida watkan utk haz k??..nampak sempoi..cun..^__^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yup2 yg ni utk haz ^_^

thx sha.

CharlieAngleo said...

Singgah dari segmen yang sama...gud luck:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-puan-sheila.html

Anonymous said...

Wonderful site. Lots of helpful info here. I'm sending it to some pals ans also sharing in delicious. And certainly, thank you on your sweat!
my web page: amphora pipe tobacco