Tuesday, July 10, 2012

Wah Cantiknya!

Hi semua, hari ni Ida nak share dengan korang design2 header blog yang Ida dah pernah buat..ade yg design yg Ida buat hasil daripada orang tempah thru Facebook and ade juga Ida designkn for free untuk tujuan promotion. 

Apa lagi jom tengok design kite, huu kalau kite bebel byk2 pun bukan korang nak bace..silap2 dah menguap dah mulut tu sebab ngantuk..hihi *gurau je* :p

jom scroll bawah cpt kalau nak tgk..hehe..


Design untuk Header Blog :











Yang Design kat bawah ni untuk Cover Photo Timeline :





Huuu....setakat ni jelah Ida share ye. Sebenarnya ade jugak Ida designkn untuk Advertising Banner and design untuk Banner/Bunting/Flyers and lain2. Tapi Ida takleh share design tuk kat sini, sebab customer request nak private & confidential..huhu jadi setakat ni jelah Ida tunjukkn sikit2 hasil design Ida.

huu Ida tahu banyak lagi yang nak kena perbaiki..and Ida harap pasni permintaan makin banyak and customer tak lokek nak terus bank in kat akaun Ida. Sebab sekarang Ida dah tak buat design dulu before dapat payment dari client. Sebab ade yang bila Ida dah buat die senyap terus mcm tu je :( x bayar-bayar.

Huwaaa...kasihanlah kat saya sikit, saya tak kerja lagi tau..jadi pengganggur bartauliah je buat masa sekarang T_T'

so kepada sapa2 yang nak tempah servis design Ida boleh terus emailkan kat ida yerp  :

idamansor@ymail.com

p/s : kepada pemenang yang dapat free design header blog / cover timeline / advertising banner please jangan segan silu emailkan kite gambar2 awak ok? boleh kite terus designkn untuk awak ^_^

oklah tu je..jumpa korang lagi kat next entry. Babai.

40 comments:

DiyaTheAuthor said...

cantik! Gud luck dear ^_^v

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

hee thx dear (^_^)v

Sweet Purple ^^, said...

cantik sngat2.... kita suke3x

Cik Jajika said...

Wahh..cantik...Kak nurul ain pun sama ker? Patutlah cantik je blog dia..hehe...

kalau nak order jugak boleh tak?? =)

haz said...

wahhh... cantik2nyee.. x sabr nk tunggu ida designkan haz punye pulak.. heheh. nanti haz hantar insyaallah petang sikit ye.. nakcari idea n pilih gambar. eceh. xD

btwkan ida, sori la noob skit.haha. yg cover photo timeline tu untuk ape? ape bezanya dgn header blog? heee >.<

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Sweet Purple :

hee thx dear ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Cik Jajika :

bolej aje, nanti email kat kite eh kalau awak series. Boleh kite attachkan senarai harga kat awal ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

xpe..janji haz hantar jugak gambar! x kire mesti hantar tau! kite nak juga designkn untuk haz ^_^

oh beza nya header blog tu untuk blog and cover photo timeline tu untuk kat facebook. Haz pakai timeline tak? kalau pakai kat kat atas facebook tu boleh letak gambar? ha design tu boleh letak kat atas tulah..


errr faham tak? >.<"

haz said...

oohhh.... yang untuk facebook ke.. br taw.. kekeke xD

btw gambar tak kesah eh macam mana pun? full body or muka je? bagi gambar passport jela senang. hahahha!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haz :

Tak kisah..full body ke..close up je ke..janji bukan gambar passport! hihi..

haz said...

ngehngehngeh.. okie dokie V(^0^)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - heee v(^_^)v

siti rohayu said...

wah sis pernah buatkan utk kak amoi yg cantik tu.

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yup, kak amoi memang cantik. Peramah pulak tu :)

siti said...

cantik

New dyr said...

memang cantik. simple n moden. hehe

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

siti - tq :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

New Dyr :

thx dear <3

Aida Azryn said...

cantik2 design u. :3 eh,macam kenal je gambar header yang keenam tu. hihi :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

a'ah kn..macam kenal je..hihi..sapelah tu :p

NuR IzZaTi said...

semua cantikkkkkkkk!! =) kreatif!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nur Izzatie : tq ^_^

Eyesha Zaidin said...

wah..lepasni design femes jenis macam ni pulak...kalau tak..backgroud pakai kosng j..=)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Eyesha :

hehe...:)

love bunga querida said...

cantekk!!

IEQAH said...

fuyoooooohh terbaekk laa sayangggg.. omeyyyyynyeeee

Ana Farhana said...

nak jugakkk!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Bunga :
thx dear ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah :
hee maseh ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ana farhana :

huuu...^_^

evagurl (podshop) said...

lawa! pasni bleh la book nga ida plak!

hee keep up your good work! proud of it :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh cantekkkkk ;)

Zaira Fadzil said...

how much do you charge for the blog header?? Nak!!

Boo said...

salam dear, jemput join contest saya :
http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

evagurl :

thx izma..hee boleh je. If series nanti pm kite kat fb yerp ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Adza :

tqtq :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Zaira :

header blog je rm26 dear :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Boo :

nanti kite join ye ^_^

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

jelesnya , header dia buat cmel:)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

thx yana :)