Sunday, January 27, 2013

Bila Twin Main Mekap2

Apa perasaan korang masa tengah mekap? mesti kusyuk gila sampai tak toleh kiri kanan semata-mata nak pastikan hasil mekap korang terbaik. Betul x? samalah mcm Iena kembar kite tu! bila mekap..kemainnn..series gila tau!! kalau tak caya korang kene try dimekapkan oleh Iena Mansor kembar kite tu..fuhhh...korang akan tengok muka series die tu =.='  kalau kite plak memang tak tahan langsung duduk diam lama2 bile kene mekap! mesti nk jugak pot pet pot pet tak henti2..haha Iena selalu giler tension bila mekap kite..sebabnya kite suka nak membebel tak habis2, dah die pulak yang jenis SUKA DIAM bile mekap..apa lagi die tensionlah! bila die tension tu mesti die cakap cenggini " Ida ko nak cantik x? kalau nak cantik DUDUK DIAM2 tau! kalau tak jangan salahkan aku kalau kau tak cantik!" pastu die jeling2 kat kite..kemainnnnn kauuu...mentang2 lah die pandai mekap dari kite. Takpe2 akanku usaha untuk menajamkan skill dalam editing and cara2 nak ambil gambar..tehee..pastu baru boleh show off kat die plak..kekekeke :p

so nak jadikan citelah kan..semalam ktorng buat sesi make over untuk kawan kitaorng Fadhilla & Yanie. Dorang ni memang FIRST TIME photoshoot tau! pastu disebebakan nama pun first timeeee kan..jadi dorang pun pose macam malu2 manje gitu. Apa orang kata? malu2 tapi mahu tak gitu? hihi :p

apa lagi jom cuci mata tengok gambar2 dorang :)

macam biasa mekap ofkoslah by kembar kite tu cik Iena Mansor, bahagian edit2 plak serah kat kitew..dah die memang tak minat bab2 cenggitu..so bab2 cenggitulah yang die akan pass kat kite.. K lah xnk bebel lagi nanti korang marah sebab kite bebel lama2..hihi :p

nak tengok hasilnya..tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...*sambil main drum* ok tipu :p