Thursday, August 2, 2012

Cantik dengan Eja Shahril Collections

Hi semua..korang macamana puasa hari ni? ok tak? hehe mesti ade yang tak puasa ni kan? *pada yg dpt abc lah* huu..entah2 ade yg sambil baca entry ni sambil tgh makan chochcolated kan? hihi.. :p

aish buat kite teringat pada choclair pulak yg kite makan malam tadi =.=' aiyak..apa ni!! puasa2 ni dok asyik ingat makanan je! haha..teruk betul...huhu nafsu makan mmg membuak2lah..nafsu nk membeli kat bazar lagilah jgn cakap! >.<" *korang jangan amalkan nafsu cenggini mcm kite yer, tak elok utk kesihatan poket :p* hihi..

takdelah..sebenarnya kalau kite g bazaar pun kan, kita akan pergi dengan mak kite..jadi niat nk beli itu ini akan ditegah keras oleh si ibu tersayang..hihi :p

aik..dh terlari dari tajuk topik plak kite ni..huhu mesti korang dah excited kan nk tahu pasal Eja Shahril Collections kan,kan,kan? *angguk cpt!, sapa angguk korang memang ohsem!* hihi :p 

Huu..serieslah kite cakap..baju2 Eja Shahril Collections nikan memang hebak-hebak..dahlah owner die pun super friendly...actually Ida nak kongsi dengan korang tentang baju2 ni sebab Ida ade buat photoshoot dengan die..and Ida sendiri dah try pakai and tengok baju die..series memang cantik! 

tapi harga pn ratus jugaklah..tp takpe! sebab die kak Eja buat customade tau..kirenya die buat ikut size kite..jadi memang kualitinya terbaiklah :)

takde yg longgar2 atau terlebih cutting macam baju raya ready made yg kite selalu beli kan? 


oklah dari kite bebel tak henti2 baik kite tunjuk korang sekeping dua gambar2 baju Eha Shahril Collections ni..


dari kiri model : Nabilah / Kak Eja Shahril & Suami / MUA and me :)

tgk..cantik kan baju yg kitaorng pakai..hihi yg warna biru tu kembar terbaru kite..hihi baju sama tapi kaler lain. Cantik kan? :p 


barisan model-model untuk Eha Shahril Collections *aiyoook saya ketotnya kalau beridir di sebelah Suhaili* >.<" 


semua yang terlibat pada sesi photoshoot & shooting utk Eja Shahril Collections..huuu nanti baju2 kak Eja ni akan di siarkan kat 'Selamat Pagi Malaysia' tau..haa hebak tak hebak?




ni plak..model namanya...cik..cik..cik hijau..eh bukan cik ida mansor..hihi :p

kite suke gambar ni tau..cantik..and baju die pun cantik! nampak menyerlah dengan warna hijau ^_^

sesuai utk tema raya kan,kan,kan? 



ni pulak kak Eja bersama dengan model2 yang lain..semuanya superchantik ^_^


gambar2 kat bawah ni pulak, gambar hasil kite shoot sendiri2..hihi 
*perasan nak jadi photographer kejap :p*



bila berdua :)


bertiga ^_^


ni pun kembar kite jugak..ni namanya kembar warna hihi :p


model dengan mekap artis yg sama mekapkan kitaorng ^_^
 

kite dengan model engku sofea 


pic snap sendiri...sukaaaaaaaa <3 nbsp="nbsp" p="p">
dorang berdua memang sporting and baik sgt ^_^


last..gambar kak eja dengan semua model2 nya ;)
*suke semua collections die <3 .="." nbsp="nbsp" p="p">

Kalau korang nak beli atau lihat collections dari kak Eja korang boleh tengok kat 

 Website : SINI 

atau

Facebook : SINI

selamat membeli belah semua 

p/s : ina & ida ade dapat offer utk interview kat rancangan safiyya..tak sabar + nervous pulak nk shootingnya >.<" 



22 comments:

haz said...

wahh.. ohsemmnye baju2 rekaan dia~ ^^

paling suka yg model pkai bju wane hijau tu.. hihi btw iena x join skali eh?

tahniah korang!!! sbb dpt interview dgn safiyya! good luck taw.. nanti bgtaw bile siarannye sbb haz nk tgk.. hee =D

Asikin Izas said...

pertama kali dtg sini..salam kenal..
twin rupanya..sama cantik sama gorgeous..:)

IEQAH said...

cantiknyeee ijauu iteww...sumee tantek..idaa mmg da berbakat gmbr jd lg lawaa

ps: nk betulkan..ngan model engku sulwani laa yunkk..bkn engku sofea..^^

Boo said...

ida manisnya berbaju hijau!
sheila punya tema raya warna hijau!
suka sangat hijau...
semua gojes sangat :)

Sabar said...

cantiknya korang..
n tak sabar gak nk tgk korang kt safiyya..nk dgr suara merdu ke tak merdu masa interview tu..hehe boleh gitu

Eyesha Zaidin said...

hai ida/iena!

kain yang ida pakai tu..pattern kain kesukaan Sha ^__^
bila nak buat baju kurung atau kebaya.Itulah pilihan pattern kain yg sha suka
sebab tu, baju kahwin sha kain dia camtu jugak..hihihi

iena x de join ke time ni?=)

Nadia Azira said...

semua gadis2 cantik..
hijau nampak sweet lar....
suke3!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

hahaha..model baju hijau tu paling ketot kot..hihi :p

xtau lagi..shooting pun belum lg ni..siarannya xtau bile..hihi :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Asikin :

hai, terima kasih datang singgah ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Ieqah -

huhu nasib ieqah dh betulkan tau..
aiyok kite ni mmg pelupa btullah >.<"

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Boo :

reallly? wah sgt kebetulan!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Sabar :

heee insyallah kalau kitaorng dh tahu bila siarannya nanti Ida bagitahu ya ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Sha :

really? wah sha kahwin bila???? x jemput pn :(

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia Azira :

maseh..Nadia pn cantik apa ^.~

haz said...

ala.. xpe.. lg ketot lg comel pe.. eceh. haha

ooh.. xpelah. ni pasl rye kan.. mesti dia kluar time ryekan~ hee

Anis Athia said...

cantik la warna baju2 tu..sangat menyerlah :)

ida : anis ade email about the break fast.. bace tau :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

agaknyelah kot..hihi i x tau..:p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Anis :

dah balas dh ^_^

Ana Farhana said...

awesome! hee :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Baju Ejashahril mmg awesome ;)

Nor Zilla Sensei said...

comel2 baju dia.. model dia pun lagi comel. tapi ida, ina mane? huhu

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nor Zilla :

Thanx dear..time ni Iena tak dapat join sbb die ade kelas :(