Wednesday, September 26, 2012

HAPPY B'DAY sayang :)



hehe entry kali ni mesti ade yg tertanya-tanya..aik b'day sapalah yg budak kembau ni nk wish? .siap bersayang2 lagi yer tak? nk kata b'day iena..lambattttt lagi.. maklumlah b'day dua budak kembau ni bulan 12..sekarang baru nk dekat masuk bulan 10... dah tu b'day sapalah yg dua budak kembau ni nk wish? 

jeng jeng jeng...hehe saje xnk bgtau awal..lalalalala saja nk bagi korang curious..kekekeke :p  kalau korang nak tahu. tuan punya b'day ni orangnya sangatlah kachak + hensem (eh kachak ngan hensem bukan sama ke?, xde tak kire nk kene letak dua2 perkataan ni juga! sebab orang ni tersangatlah ohsem!!)  haa..bukan je hensem dan kachak tau..die cantik + gorgeous + baik hati + tinggi ..hehe kesimpulan yang boleh ida buat is ialah orang ni SANGAT OHSEM!!


miahahaha...mesti ramai dah nak tau sapalah si gerangan si ohsem ni kan? xde..x kire xnk juga bagitahu! hehe..atas alasan yg sama mcm kat atas tadi..saja nk bagi kroang curious..keke :p 

oklah..kat sini Ida bagi hint sikit..kot2 ade yang tahu si gerangan ohsem ni siapa? huhuhu..tekalah..sapa dapat teka die memang ohsem! eh apasal suke sebut ohsem banyak kali ni? sorrylah yer perkataan tu rasa mcm ohsem sangat! sebab tu suke giler sebut ohsem! eh tgk sebut lagi ohsem tu!! aiyoyoyo..dah ketagih lah pulak nk sebut perkataan ohsem tu..hihi :p 

ha..dh melalut kemana dh pulak kite ni membebel..ok berbalik pada hint tadi..ok orang ni suka :

- pakai smart2 & lawa2
- suka giler dengan gajah
- die sayang giler kat kitaorang tau *ok ni perkataan syok sendiri, sila jangan muntah* :p 
- suke amik gambar dan diambil gambar..

jeng jeng jeng..haaaa...sapa tu?? cepat teka cepat!! sapa dapat teke die memang ohsem! *ohsem lagi -_ -'

oklah..xnklah bagi korang suspen lelama..kesian kat korang yang nak tau sapalah gerangan si ohsem ni..nk tau? kalau nk tau scroll bawah cpt .. sambil buat bunyi *drum droll sound kuat2* 

1

2

3

tadaaaaaaaa....


 nilah orangnya..sila jangan kecewa...gua tahu ramai yang tak sabar - tak sabar nak tengok bakal pakwe gua yang hensem tu..*eceh..padahal pakwe a.k.a buah hati pun takde lagi..tapi nak juga letak perkataan hensem tu kat belakang..eh itu perkataan wajib..sebab sapa xnk pakwe hensem? ekekekekeekE :p *

agak2 macamanalah eh muka bakal pakwe gua tu? agak2 ade iras2 cenggini tak? hehe *sambil kelip2 mata  ala2 puss in boot* 


miahahaaaa....tengok!! hensem tak bakal pakwe gua? hehehehehe..kalau dapat mcm ni confirm gua taknak die jadi pakwe  je terus nk ajak kawen je! kakakakaka..hadooo ..teruk betul penyakit aku ni..suke kat orng encem yg muka ala2 cine and korean looks gitu :p 

tapiii...korang kne mengakulah..yg si Danial Henny ni memang hensem gila nak mampos kalau die pakai songkok..hadooo cair kite dibuatnya..*sambil type ni sorok2 xnk cuba tgk pic Daniel Henney, tak hati ni cair cepat sgt :p*  (tipooo..die curi2 tgk jugak! hehehehe :p)


haa..ni lagilah..takyah cakap apa2 dah *melt* 

ok maafkanlah pic ni..sbb skill editing tak berapa nak jadi..huhu..*sebab malas nk edit betul2 sebenarnya* :p 
 eh apesal dh melalut sampai topik ke bakal2 pakwe dah ni? sorry ieqah! topik b'day dh melalut ke bakal pakwe pulak..hihi :p

to ieqah..kitaorng doakan apa yg ieqah nak ieqah dapat..and kitaorng doakan ieqah sentiasa tabah dlm menghadapi segala dugaan dan cabaran hidup ok? dah kawen nanti jgn lupa jemput!! mana tau Ida boleh bertemu jodoh kat situ dgn orang yg mcm kat atas ni *ok berangan tak habis2 =.='* 

oklah tu jela bebelan kite hari ni...jumpa lagi kat next entry yg xtahu bila :p

p/s : hehe korang mesti scroll kat atas balik entry ni kan? sbb nak tgk pic bakal bf kite, betul tak? hihi ok kite tau bakal boyfie kite tu memang encem..encem macam bakal gf die..keke *stype ambil kelip2 mata* 

ok dah2 xnk type lg..babai *sambil type mata ke atas..nk jugak curi2 tgk pics Danial Henney!* 


23 comments:

IEQAH said...

Terima kasih sayang...
bacca entri ni sambil kesat kesat aiq mata..
terima tuhan sebab anugerAHkan kawan macam korang.. sayang korang sgt taw..

love u..
Thankssss ida.. thanks jugak iena <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah - sama2 dear...no biggielah dear..saje bagi surprise kat ieqah..hihi x sempat jumpa nk celebrated bagi entry pun bolehlah ^^

shafiqabdshukor said...

selamat hari lahir ieqah...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

shafiq - kite tolong jawabkan yer..maseh shafiq :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Twins....Apa kabar?Lama akak xsinggah kat sini.Sihat?
HAPPY BIRTHDAY TUK IEQAH....bestnya dpt BFF yg baikhati cam twins berdua ni.
Nk kasi hadiah apa kat Ieqah tu (^_^)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

azatie - salam akak, alhamdullilah kitaorng sht je. Akk sht? hehe adelah xleh bgtau..t die bace dh x surprised dh b'day nyer..hihi :p

Nor Zilla Sensei said...

hapy beday buat Ieqah.walaupun tak kenal. ieda cunnya cr pakwe macam tu.haha. InsyaAllah pasti dapat

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nor Zilla Sensei : hihi hensem kn? haiyooo x dpt kot ni yang..ni utk berangan2 bolehlah..keke :p

IEQAH said...

thankss yg wish..
ishhh omeyy tol entri ni..

sayaa tidak ohsem tapi kacak adelaaa..muahhahahahaa ^^

Eyesha Zaidin said...

HAI IDA / IENA!! ^^

OKEY, HAPPY BESDAY UTK KAWAN IDA/IENA =)

-WAH, EDIT MENJADI PADA PANDANG PERTAMA SHA!..HAHA. INGATKAN MMG DAH ADA FESYEN UNTUK LELAKI MUSLIM MCAM TU.. SEBAB NAMPAK PAKAI SONGKOK...HIHIHI

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah - ohsem ngan kachak tu datang sepakej lah ieqah..br ohsem..hihi :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

SHA - HAHA yeke? HIKHIK kire menjadilah yer editing kite? muahahahaha...obses punya pasal dengan DANIAL HENNEY sanggup pulak kite memmuslimkan die..tp kannn..kalau ade lelaki muslim yg HOT cenggini mmg boleh buat kite CAIR! haha :p

ieqa said...

Happy birthday Tiqah! :)

haz said...

hensem sungguh ieqah kan~ hahaha
walaupn dh wish kt fb, nk wish lg skali la kat sni pulak. HAPPY BIRTHDAY GAJAH YANG KACAK! hikhik xD

btw HENSEM GILA boleh tak danial henny nie!!! >.< haz pn mint gile yg chinese and korean look yg tersangatlah hensem dan macho ni. aaaaaaa~ nape la hensem sgt... terseksa batin ni. hahaha *melted*

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqa - maseh dear..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - kyaaaaa...kannnn..hensem gila kot Danial Henney ni! mmg blh buat kite melt serta merta!! hihihihi :p

Anis Athia said...

comel je ida ni...hehehe
Happy birthday to ieqah...baru baca entry, lambat pulak wish..huhuhu

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Anis Athia : hehe maseh ckp kite comel :p

haz said...

taw xpeee! geram geram. rse mcm nk gigit je. eh?hahahha

Anonymous said...

Ida..kte npk awk n iena td..tp malu nk tego..^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - lol..jgn gigit2..t kita lari..hihi

Anonymous - nampak kat mana?

Anonymous said...

kt jusco wgsa maju..selama ni bce blog korg je..xsangka leh terserempak..hihi..cute la korg!(:

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Anonymous - oh...thx! :)