Saturday, September 1, 2012

my style tudung bawal

hye semua!!!

lama sgt an iena x update entry dr hsil tangan iena sendiri..selalu ida jer yg rajin update entry..okeh2 iena ngaku tuh oke...( sambil kedip2 mata mintak korang faham iena bkn saje2 nk mls2 update) hihi..

actually iena bukan jenis yg gemar sgt bercakap..iena jenis pendiam..so korang janganlah terkejut sgt nape iena jenis x byk update entry..sbb iena akan update ble iena rasa nk update n ada sesuatu untk dikongsikan dengan korang semua ^^

hari tuh iena g casting..yg ida ada update entry psl tuh..ramai yg tanya iena mcm mana nk buat style tudung bawal neh..mcm kat bawah neh



yg kat bawah neh pula iena sertakan cara2 untuk pakai tudung bawal neh..walaupun tudung lain..caranya ttp sama..cuma yg tudung kuning ni, iena biarkan lepas kat sebelah tepi..yg kat dlm vid iena pinkan dedua belah tudung neh tau..sbb nk kasi kemas sket utk korang neh..heee :P

mls nk bebel pjg2 ..korang enjoy jerlah tgk..( maaf sore kita x lembut mcm org selalu sangka yer..)

p/s : credit to haz yg editkan kitaornya yer vid..tthx byk2 tau..love byk2 



kalo nk tgk kat youtube blh klik kat sini

last but not least iena just nk bgtau..iena x pakai mekap pun kat dalam vid ni..juz eyeliner and lip balm..saje bagitahu sebab takut ade yg tanya pasal foundation or pasal mekap ke..huhu..

k lah korang tgk pula pic2 gambar iena pakai tudung bawal yg kat dlm vid neh pula~~..XD





oklah sampai sini sajer entry kali neh..lain kali iena kana update entry..so kalo korang rasa ada apa2 nk tanya iena psl mask ker,scrub ker, mekap ker or apa2 lah..tanya jer kat komen2 bawah2 neh yer..insyallah iena akan cuba jwb satu2..hehe..sbb iena student beautician pn..so kalo korang ada apa2 nk kongsi psl kecantikan or apa2 just sharing je ngan iena..jangan segan2 yer..

Oh ya di kesempatan ni Iena & Ida juga nak bagitau..kepada mana2 butik yang nak sponsor tudung atau mekap/ baju untuk video kitaorng..kitaorng akan berbesar hati utk menerima sponsor dari korang..and link butik2 yg sponsor akan kitaorng mention kat dalam video/blog and our fan page..

untuk hubungi kami boleh hubungi di :

sakinah_mansor@hotmail.com (Iena)
idamansor@ymail.com (Ida)

atau

boleh pm kami di fan page kami : 




Jika ade sebarang kekurangan harap dimaafkan yer..kitaorng akan cuba memperbaiki untuk yang lebih baik buat semua..

selamat hari raya! 



14 comments:

IEQAH said...

awww suweett tantekk gojess..

stylee tersendiri..
lehlaa tryy ni :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

heee trylah ieqahh...huuu ieqah first komen!! nk luv banyak2lah! hihi

haz said...

hehehe. ur welcome iena.. it's my pleasure =')

btw iena comel! muke flawless gituu. jeles2.. hihi ^^

IEQAH said...

Nk tuntut ♥ banyak banyak....

tak makeupp punn yayangg ieqah berduaa ni mmg cantik :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz :

huhu...flawless? mana adeeee!!! >.<

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah pun cantik dear <3

haz said...

kalau x pn korg mmg cantik.. hee ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

mana ada..biasa aja..huhu..>.<'

Ana Farhana said...

hehehe.. suka3 comelss :) nice video..

haz yg edit eh? good job :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fadhilla :

a'ah yg ni haz yg edit..hee Ida dah edit video lain dh..baru tahu buat tadi ;D x sabar nk letak kat blog ni..tp ingat nk letak untuk next entry lah :)

Ana Farhana said...

alright! tak sabar mau nonton.. hehehe

Sweet Emotion said...

cantik sguh iena.. cerah berseri tanpa make up.. :) senang je pkai style tu ya?? tp npe ntah susah sgt rad nk pkai ada je yg tak kena.. huhu

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

fadhila - hehehe..t bg komen lah sket...hihi..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sweet emotion - xper..pratice make perfect..hehehe..cuba lg kalo x jd..insyallah jadilah tuh naty ^^