Thursday, October 25, 2012

Raya!! Jom Raya!

Haiho..hoyeah..hiiyeahh...haha macam-macam stail hooray Ida sekarang..iyelah sebab mood happy sebab Raya Haji nak datang. Walaupun raya haji ni taklah semeriah raya aidilfitri..tapi still Ida suka juga raya ni tau!!

sebab...Ida dapat makan makanan YANG SEDAP-SEDAP...hehe tu memang part favourite Ida nombor satulah! selain tu dapat jumpa kazen-kazen yang tersayang! especially FARA! Ida dah lama dah tak jumpa dia! jadi rindu kat die tu dah tahap mcm gunung kinabalu dah tau..sebab tu raya kali ni Ida happy. Sebab Fara kata dia nak datang raya kat umah mak tok esok :)

HAPPYNYA TAK TERKIRALAH!! harap2 die betul-betullah datang, excited dah ni..x sabar nk jumpa dia tau! di sini Ida nk mohon maaf kat semua readers yang baca blog Ida..huhu nk minta maaf sebab jarang gila update entry sekarang..apa ingat raya aidilfitri je ke blh minta maaf ni? hihi bukan raya pun boleh apa? betul tak? ngeee :p

Ida sekarang bz dengan keje-keje design..korang nak tengok tak design-design latest yang Ida buat? pleaseeee cakap nak!! kalau tak..nanti orang kata entry syok sendiri pulak..hihihihihi :p

jom tengok jom ^_^







macamana? ok tak?? huhu yang paling takes time nak buat is design untuk Hot Corelle Malaysia & untuk Kak Nadia yang last sekali ni..sbb yang last sekali Ida kene buat blog sekali..huhu sebab tu takes time sikit :)

selepas dah selesai semua design-design klien ni kan..Ida rasa lega sangat! sebab dah boleh tarik nafas dengan tak perlu risau ada pending design yang nak kena buat lagi..iyelah tak syok raya tau kalau otak ni asyik terfikir tentang design!!

jadi sebab tu mood Ida tengah happy giler sekarang, sebab tengah bebas sekarang..bebas dari pending design..yayy tak sabarnya nak raya esok!  k lah tak mau bebel lama..perut Ida pun dah berbunyi2 dah ni..k lah tu je nak cerita untuk entry kali ni. Jumpa korang lagi di next entry. Selamat Hari Raya semua!! ^_^



salam sayang dari ..


11 comments:

Cik Wawa Wiwi said...

selamat hari raye aidiladha cik ida :)

haz said...

selamat hari raya aidiladha ida& iena! ^^

btw ur design semuanye cntik n comels2 sgt <3 thniah sebb dpt siapkn semua.. boleh la ida beraya skan kan.. hihi

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

cik wawa - tq cik wawa..slmt hari raya juga ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - thx haz..tp ni pn masih jugak x puas hati dgn the design..kne redesign blk :( so sad!

haz said...

oohh.. mcm tu plak.. clients complaint srh buat blik ke?

IEQAH said...

SELAMAT HARI RAYA si cantik manis :0

Nadia Azira said...

selamat hari raya aidiladha...
rindu nak pergi blog korang tp apakan daya, busy dgn projek...
kdg2 dpt jenguk sekejap je, x habis loading dah kena tutup blk...maklumlah internet sesiput sesedut...hehe~
wahh, makin maju bisnes ida kan...congrats! nadia doakan selamat maju jaya! =)

Natasha Saharrudin said...

SELAMAT HARI RAYA kak IDA &IENA....
akak cantik sgt....

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Ieqah - thx ieqah..slmt hari raya too <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Natasha - terima kasih dear..ktorng biasa2 je..slmt hari raya juga ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadia Azira :

hihi xpe its ok..utamakan yg penting dulu..good luck dgn apa2 yg Nadia sedang usahakan ^_^