Wednesday, November 21, 2012

Lamor, Idaman Hati!

Asslamualaikum semua,

Selamat hari Khamis! harap-harap korang semua sihat je..hari ni memang Ida super happy tau! nak tahu tak kenapa? ni semua sebab Lamor lah! masuk hari ni dah 4 hari dah makan. Alhamdullilah kesannya sangat positif, jerawat dah makin mengecil dan takde lagi jerawat degil tu nak hinggap. Baguslah kalau sebab Lamor ni jerawat rasa macam segan nak naik dekat muka!

eh mesti korang heran kan? Lamor tu apa? haa nak tau Lamor tu apa? Lamor ni sebenarnya adalah product kecantikan khas dari korea. Berfungsi untuk mencantikkan kulit muka kite ^^ ..huhuhuhu mana tahu lepas makan Lamor ni boleh dapat kulit cantik macam orang korea kan? hehe :p

nak tahu lebih lanjut tak mengenai Lamor?



haaa..pada siapa yang tak tahu macamana rupa bentuk Lamor tu..ha nilah dia Lamor! kotak pun dah cantik! apatah lagi rasa dia!  rasa Lamor memang SANGAT SEDAP!!! so takdelah rasa macam terpaksa nk minum untuk cantik! sebenarnya to be honest kan..Ida rasa macam nak minum banyak kali tau!. Sebab rasa die sedap sangat..huhuhu rasa dia macam rasa berry tu! masam2 manis sikit. I loike! :p


haa..maklumat kat atas ni pulak adalah khas untuk tatapan informasi korang..yelah dekat fesbuk kite dah banyak dok tanya. Lamor tu apa? ha jadi Ida dengan baik hatinya pun berkongsilah maklumat Lamor dengan korang. Baca jangan tak baca tau :p



ni pulak kebaikan Lamor ni! yang ni memang nak LIKE habislah! sebab ada banyakkkkkkk fungsi Lamor ni untuk kite tau..seriesly Ida sangat suka Lamor. Nak tahu kenapa? sebab waktu first day Ida makan Lamor ni..Ida 'datang bulan' so adalah jerawat besar satu ni kat pipi, tambah pulak dengan geng2 jerawat kecil die nak datang jugak..so dekat dahi and pipi Ida pun hinggalah segerombolan kecik jerawat kat muka =..=' eeesh geram betul! >.<

dahlah time tu Ida ada photoshoot untuk ABEERGARDEN & Hijabista! eeee..memang geram gila tengok muka kat cermin masa tu! tapiii nasib baik masa photoshoot Hijabista tu jerawat tu dah kecut! dalam masa dua hari je kot jerawat tu dah takut nk gemuk! huhuhu ni semua sebab Lamorlah! sebab tu Ida sangat suka Lamor :)

sorrylah sebab tak dapat ambil gambar before and after pakai Lamor ni..ni semua sebab 2,3 hari ni Ida  tersangat busy dengan design..kalau korang tengok fesbuk Ida yg first and kedua pn..dah macam suram je! mana taknya on9 tapi tak buat apa2 pun dekat fesbuk tu! dah macam orang tak aktif berbulan2 dah kat fesbuk tu! sebab tu ada komen yg Ida jarang reply. And inbox yang Ida tak balas! maaf sangat2! sebab Ida on9 pn hanya utk buat design sahaja! dari pagi saampai malam :)

so takde masa semua untuk berbual - bual kosong bebanyak macam dulu >.<  eh apa dah melalut sampai ke fesbuk pulak ni? berbalik pada Lamor..kite memang suggest korang minum menda alah ni..sebab die sedap and berkesan tau!! and Ida harap kesannya berterusan positif lah in shaa Allah :)

masuk hari ni dah 4 hari dah Ida makan tau..alhamdullilah semuanya berjalan dengan ok macam yang Ida mahu :)) walaupun muka tak selicin & sehalus macam pelakon korea lagi..tapi oklah dari first day muka Ida masa 'datang bulan' hari tu =.='

oh ya kat mana nak beli Lamor ni? boleh terus beli dekat fan page Lamor ni..kat mana? KLIK SINI :)

oh kat sini nak jugak Ida selitkan sikit testimoni dari pengguna Lamor. khas untuk rujukan korang..mana tahu nanti berminat nak beli kan? :)




oh ya, If ada sebarang soalan tentang Lamor, korang boleh baca kat gambar bawah ni..and guest sapa model dalam ni? the famous blogger Fyna!! 



oklah tu je rasanya nak kongsi dengan korang hari ni..insyallah lepas ni Ida akan update entry lagi ya! sayang korang semua! tak care peeps! :)

babai



p/s : Fatin Suhana pun pakai Lamor ni tau :) 


14 comments:

Aida Jelita said...

dari umur berapa boleh makan collagen ni

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

H Aida,

Kite tak surelah..cuba u try pergi kat fan page dorang kat sini :
http://www.facebook.com/Lamor2Malay

Shue Aida said...

DEAR!!

wahh try jugak rpduk ni ye. huhu
Cynn pun dah try jeles tgk skin dye..
cantik je.. ni kena try ni :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Shue :

heee..ha'ah kt try makan product ni..alhamdullilah ok so far :)

zoey danny said...

urmm,,harganya brape?
rm 180 kew?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

zoey danny - yep RM180, tapi kalau member i tak sure berapa..cuba try tanya dekat fan page dorang :)

haz said...

alaa mahal la produk ni.. hukhuk

haz mampu makan vitamin c organik 1000mg tu je. br makan seminggu lebih. hihihi

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - yg vit c yg dok kecoh kat fesbuk tu ea? skrng ramai kan jual vit c tu? mcmane ok x? :) perghhh lawalah haz pasni!! hihi

haz said...

yuppp. stakat ni okla.. bru seminggu makan, then ade kawan ckp memg nmpk perubahan kt muka haz. heee

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

wah perubahan mcmane tu??? ceritalah dekat blog!!! excited jugak nk tahu tau!

haz said...

entah la. kkte pn x prasan sgt. tp member kte muke kte nmpk mkin putih skit n x nmpk kusam. heee. tggu kte mkn 1 buln nanti la br cite. hihihi

Evonne's Collection said...

Aida Jelita: Hi aida :)
umur 7 tahun ke atas , dah boleh minum collagen lamor ^^ nak tau mengennai lamor , boleh contact i
Evonne ( 012 2825721 )

ZAILINI said...

can pregnant women consume lamor?

ZAILINI said...

can pregnant consume lamor?