Sunday, November 4, 2012

My Knitty by Hera Helmi

Hari tu Ida ada photoshoot untuk collections by Hera Helmi tau..and apa yang boleh Ida cakap..is BAJU-BAJU die SANGAT CANTIK!! suka gile dengan baju - baju lace die tau! lagipun tren lace sekarang memang tengah IN gila sekarang tau!!

akibat tak nak ketinggalan dengan trend lace ni..maka Ida pun amiklah insiatif untuk share gambar collections terbaru kak Hera...huhu series kite cakap memang cantik! lagi-lagi kalau pakai dengan kain long dress yang flowy..perghh memang cantik!

eh bebel lama2 ni buat korang boring plak kan? apa lagi jom tengok jom!


pink + hitam = may favourite color!! tambah dengan reben mmg sangat chumell! 


cantik kan kalau pakai dengan skirts cenggini? 


white & red - kalau versi melayu orang kata bawang putih + bawang merah..ekekekekeke :p


ni pulak baju yang macam korset..hehe takyah lagi beli korset kalau teringin nak pakai korset..beli baju cenggini pun dah boleh rasa macam korset gitu..hihi 


biruu..sapa suka biru angkat tangan! 


cream color..adoii buat kite teringat kat kaler aiskrem vanilla pulak..nk aiskrem!! 

huu..tu semua antara collections by Hera Helmi tau..cantik kan?? 

haaa camne nak beli baju-baju dari kak Hera ni? senang je korang semua bolehlah pakat serbu ramai2 kat fesbuk fan page dorang tau...tapi kat mana tu??? haa klik je kat SINI

nanti korang akan nampak cover photo besar gedabak macam ni kat fan page dorang 



huhuhu...tadaaa...cantik kan cover photonya? modelnya pun cantik kan? *sambil kelip-kelip mata buat-buat comel* hihi

oh sebelum nak tutup entry ni..kite nak juga bagitahu yang My Knitty juga menyediakan sponsorship untuk Runaway Fashion Show, Magazine, Photoshoot, TVC dengan terma & syarat. Boleh hubungi pihak My Knitty di :

Hera Helmi : 017- 3444882 
Website : JOM KLIK



me wif kak Hera Helmi yang gojes! tak mekap pun cantik! jelez tengok kulit die tau..tersangat flawless! >.<" dah ada anak pn comel je lagi..nanti nak jadi macam dielah..*ok tak habis-habis berangan kite ni..huhuk*

k lah sampai sini je entry ni..jumpa korang lagi di next entry ya! sayang korang semua ^_^








21 comments:

Ana Farhana said...

perghhhhh! cantikkk gile kot ida dengan bju lace hitam n skirt pink tu! sukaa sgt! >.<

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ida..Iena.Apa kabar?Lama k.atie xsinggah kat sini..tak tau la apa yg disibukkan sgt:D
MMg cantik koleksi baju2 Hera Helmi tu..tambah2model yg mengayaknnya pon cantikkkkkk!!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fadhilla - heee tq dear..yup kt pn paling suka yg tu!!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

k.Atie - hihi xpe its ok..biasalah tu..bz dgn kehidupan seharian..^^

Natasha Saharrudin said...

baju yg first tu cantik gila....suweet je colour dia..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Natasha - hehe kite pun paling suka yg tu!! ^_^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

sangat cantik...
OE suka tengok yang pink tu... ^^

Lieya ABDUL JALIL said...

ida nmpak matured mekap mcm dlm gmbr ni, anyway bju2 yg ida gaya kn semua lawa.. :)

haz said...

cantiknyaaa~~~ plg cantik gambar ida pkai bju lace hitm n skirt pink tu! lawanyeee combination color dia <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Orkid - kann..collection by hera helmi mmg cantik2 ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - kita pn suka yg tuuuuuuuuuu <3

haz said...

kan kan! hihi.

btw ida, nk kte proceed kn je edit video tu ke mcm mne? kte confuse. hee >.<'

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haz - xyah proceed kot..sbb baki videonya xleh bg kat haz..xtau nk bg mcmane..sbb video tu bsr sgt =.='

haz said...

ooh.. yeke.. hmmm camni ida. ida gune window movie maker tu kan?

untuk cantumkn semua video tu sng je, ida letak je semua video tu kt situ. tp letakkn satu2 dulu. sbb video tu berat. so nanti process dia akn mkin lambt.

dan untuk part yg ida nak buang pulak, ida select dl video mne yg nak buat, then pergi kt edit. select trim tool. then set kan start n end point video yg ida nak je. yg x nk tu x termasuk dlm trim ni taw. then save trim.

pape hal nk tnye nanti bitaw je haz k =)

inna_risna said...

skrg dah msuk trend dress lace pula..hehe! btw, hitam + pink tu very nice.. :D

s.wahida said...

Sgt glamerr. Akak suka cara ikatan tudung ida masa bergambar dgn hera helmi.boleh share?

s.wahida said...

Sgt glamer.. Termasuk ikatan tudung masa ida with hera helmi. Boleh share? ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - later Ida try ya Haz..tq dear!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

inna - kann! ramai suka yg tu :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

s.wahida - yg mana satu dear? ade byk jenis ikatan lain2 utk baju lain2 :)

haz said...

my most pleasure ^^