Sunday, April 14, 2013

Candy & Popsicle Lover

Siapa kat sini masa kecik2 dia suka makan gula2? lagi-lagi kalau gula-gula candy pop yang macam ni.


memang laju dah masuk dalam mulut kan? tapi tu kalau candy pop..kalau popsicle yang ada warna - warni macam ni? 


bukan je budak kecik akan terliur nak makan. Orang dewasa macam kite pun akan nak jugak! betul tak? warna - warnia die tu memang cantik. Bentuk pulak unik..Ida suka! 

Bila bercakap tentang warna - warni ni kan..buat Ida teringat pulak pada collections shawl Ida tau. Ida beli shawl ni pun masa kat Indonesia hari tu, sebab warna die tersangatlah CANTIK! dan warna-warni tu..so Ida bililah..plus Ida memang dah lama cari shawl GLITTER macam ni. So bila pakai die nampak cantik giteww...sesuai utk melaram sekali skale..hikhik..jom tengok shawl Ida ni jom. 













cantik kan? eceh...memuji collections sendirilah pulak. Tapi memang Ida takkan jual Shawl yang Ida sendiri TAK SUKA. Apa yang Ida jual tu, itulah benda yang Ida suka. Sama macam mask yg Ida jual ni. Ida sendiri PAKAI dan GUNA tau. Ida tak jual benda yang Ida sendiri tak yakin dan tak guna. Tak suka menipu customer dengan cara mcm tu :) 


anyway kalau korang BAIK HATI, silelah klik LIKE page biznes kite ni...hehe.. 



huhu tu jelah entry untuk hari ni..lepas ni Ida nak update entry tentang Burger Bakar dan event Hijabista yg Ida dapat jemputan next week. Ish TAK SABARNYA nak kongsikan dengan korang tau!. Entry sambungan Jakarta  Ida akan update dalam next week jugak. Hehe excited niii!! 

oklah nk laju2 end entry sebab nak maghrib dah neh..jumpa korang lagi di next entry. Mekasih sudi baca. Sayang Korang!!  













15 comments:

NinaAz said...

Ida gojes ♥

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

NiNa Az : tu IENALAH awak..bukan Ida :)

CIK i l y said...

licin ehhh ..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

CIK I LY : Yup..die material LYCRA ..sng nk dibentuk :)

Munirah Rafiuddin said...

cantik sgt2 tapi kain ni panas x?sy ni jns ada migrain so xleh panas2..hehehehe...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Nor Hanis said...

material dia macam best je untuk dipakai...and mudah dibentuk...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Munirah : definitly x panas..sbb die sejuk bila pakai :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nor Hanis - memamng pn..:)

haz said...

cantikkkk n comell shawl tu. ida nampk seswai pakai.. hee ^^

robbi aien said...

sis,brp sehelai sis jual shawl glitter ni?

robbi aien said...

sis,brp sehelai sis jual shawl glitter ni?

Rissa Dina said...

Ape fb sis...sy betul2 nk beli ni....atau no tel sis...sis email sy cimadoubt81@gmail.com

Rissa Dina said...

Ape fb sis...sy betul2 nk beli ni....atau no tel sis...sis email sy cimadoubt81@gmail.com

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

robbi aein : dh sold out dear..sorry!

Anonymous said...

ida, ade lg xshawl glitter tu? yg warna peach..pm sy lbh? :)

shahirah.ibf@gmail.com

thanks