Thursday, April 25, 2013

Bila diri terasa dihargai :)

Macamana ya perasaan korang bila diri ni terasa dihargai? bahagia? suka? gembira? kalau macam tu yes! memang Ida pun tengah mengalami perasaan macam tu sekarang!. Tapi perasaan dihargai ni bukanlah perasaan seperti dilamun cinta gitew.. tapi Ida rasa perasaan dihargai ni macam lebih syiok dari bercinta! miahahahahaha...mesti korang pelik dengan entry Ida kali ni. Hihi dah permulaan entry pun dah macam jiwang2 ..haha maaflah yer!. Ida kalau happy memang cenggini..suka meluahkan dengan  kata-kata ataupun perbuatan..hehe sebab tu Iena asyik geleng kepala je bila tengok Ida happy. Dah tersengih sorang2 macam budak tengah dilamun cinta! padahal bercinta pun tak! keke..



actually Ida rasa happy dengan sambutan yang Ida dapat di event Blow Out Sale di kedai Asylla Collections. Pertama kali buka booth and buat biznes sendiri, pastu ada pula yang support dan datang membeli. Ya Allah memang terasa bahagia tau!. Yang buat lagi terharu, ada juga pembaca belog Ida and Iena datang kat event ni jumpa kitaorng. Ya ALLAH terharunya! walaupun belog tak seberapa and se gah macam blogger2 lain..tapi Ida and Iena nak ucapkan TERIMA KASIH banyak2 pada siapa yang sudi datang!. Lagi2 pada yang membeli..YA ALLAH, THANK YOU sangat2 tau! 

tak tahu macamana nak express kan terima kasih tu selain daripada ucapan Thank You :')

Ida akan tambah stock lagi untuk collections ida Choice by Idamansor. Banyak yang dah sold out dah. Alhamdullilah syukur sangat!. Nanti Ida akan buka booth lagi dekat event Zafa Scarf pula. Sabtu ni tau, kalau nak jumpa Ida kat sana. memang sangat2 di alu-alukanlah! 


kat event ni siap ada tips Tutorial by me (alamak malunyaaa!, first time ni nak buat tuto depan orang ramai. Malunyaaaa! >/////<) pastu ada free scan untuk kesihatan rambut..and macam2 lagilah. Kalau nak join. join jelah..best tau! 

oklah berhenti cter pasal event Zafa Scarf, Ida nak kongsikan korang dengan gambar2 masa event Blow Out Sale dekat kedai Asylla Collections pula :) 


me and Kak Keri, pekerja kak Asylla


me wif Jue yang peramah, perkerja kak Asylla jugak




me wif anak Owner Zafa Scarf..hehe comel kan budak ni? 


me wif Yuyu yg comel mcm gula2 


twins dengan Fifie yang buka booth sebelah kt :)


me dengan Sabar, thx 4 coming! luv u lah! 


me dgn Nurul Ain and baby die yg gebu Irdina! 


haha ni pic merapu kejap dengan misai pelesu..miahahahaha :p


me, iena, fatin and owner Zafa Scarf


me, iena, fatin and muez :) 




last sekali kite, dekat booth sendiri..nak jugak bergambar dekat booth sendiri..keke :p

hehe..tu jelah kot nak cerita...huhu korang pulak macamana perasaan dihargai tu? kongsilah dengan Ida. Boleh juga Ida tahu perasaan pembaca belog Ida ni macamana :) 

oklah sampai sini je. Terima Kasih sudi baca. 

p/s : excited pulak nak buka booth lagi untuk sabtu ni punya! doakan Ida ya. Tc semua! 

bye~ 




19 comments:

Raka Dimas Rudy said...

Elok betul lah ida tuh.... senang je awak tengok... kapan2 singgah ye ke sini,, jual kat sini ramai beli tau...
Pandai tak awak bahasa melayu... hehehe

Asyik Izas said...

huhu..sedih xdpt pg aritu..kalau x mesti dpt jumpa..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Raka : saya memang cakap bahasa melayu lah Raka..kat mana tu yang jual ramai beli?

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Asyik _ xpe..kalau nk join dekat event Zafa Scarf pun ok juga..sbb free je pn nk masuknya :)

Munirah Rafiuddin said...

wah...seronoknya!!! bab paling seronok sy rasa bila bab buz ni bila ada customer sy sntiasa alert ngn pkmbgn buz sy & akan order 2,3 kali...seronok sgt2...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

NinaAz said...

Ahad ni p prelove party jezmine x
Ngeeee ♥

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Munirah : wah kalau mcm tu memang seronok sgt2 lah tu...huuuu suka dgr! :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

NinaAz : - ahad ni kt p opening butik kawan kt Fatin Suhana :)

TeTerBanG said...

wahhh!! congratz to kak ida n kak iena sbb dh brjaya bukak booth n biznez sniri. sy tringin nak pergi n jmpak kak ida n kak iena. tp, sy dok jauh sgt. dekat utara ni. hehe... kalu sy, bila dri terasa dihargai rasa mcm nak aja bagi sijil pnghargaan dkat org tu. hehe...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

TeTerBang : kannn! hehehe macam tulah yang kite rasa :p

Ana Farhana said...

nak pergi.. aktiviti dia best2 je.. nak pergi dgn ida iena lah.. boleh ? :P

ahhhhh.. kak ain super gojesss.. jelousss >.<

haz said...

bestnyeee.. kalau dkt dh lme haz pergi sane support korg skali. tp jauh.. sobs. btw lawa la blouse yg ida pkai tuu! <3

n tahniah dearr for ur newly business. smoga success always! ngee ^^

Najwa Ameer said...

yeaayy jumpe kak twins kat event sabtu ni :)

Sabar said...

Luv u too..
Harap jugak dpt dtg event zafa scarf ni lagi2 sbb Ida ada buat tutorial kan.

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fadhila : Kak Ain mmg gojez!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fadhila : Kak Ain mmg gojez!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Najwa : heee dh berjumpa pun kite kn? :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Sabar : huuu..xpe next time kt jumpa utk arrange photoshoot awk pula ye ;)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haz : aww..thx !