Tuesday, March 10, 2015

Untuk peminat Nasi Lemak MyNasi @Mid Valley

Kita rakyat Malaysia memang tak boleh dipisahkan dengan Nasi Lemak. Nasi Lemak memang lauk paling win and paling best untuk dimakan lepak-lepak minum dengan kekawan ataupun keluarga,

Last year twin dapat invitation makan kat MyNasi..terus terima tanpa fikir panjang, sebab memang dalam  mood nak makan nasi lemak pun sebenarnya. Tengok dalam inivtation pun macam best jee.. so twin pun apa lagi on jela..

Nasi Lemak dia best sebab ada banyak pakej..ada yang dengan ayam sekali. Nak dengan hot dog je pun boleh. So boleh ikut selera and budget masing-masinglah :)










Ni pula Tauhu Goreng, wajib cuba tau. Sekali try mesti nak lagi punya ;)

korang kalau nak tahu lebih lanjut boleh pergi di website dorang di : http://www.paradisefnb.com.my/component/k2/item/85-my-nasi-breakfast-served-from-8am

Terima Kasih sudi baca :) 

p/s : atau nak lebih details boleh terjah blog abang BroFramestone kat ; http://www.broframestone.com/2014/11/peminat-nasi-lemak-mynasi-mid-valley/

3 comments:

syira yaya said...

Wahh,nasi lemakk!..ada mcm2 lauk pulak tu :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yup2...:)

muja said...

favourite giler kot nasik lemak! tapi, sekarang hilang nikmat sikit. sebab takut nak makan nasi lemak sebab takut gemuk. hehe