Saturday, July 20, 2013

Nak Raya!

Siapa yang kat sini x sabar2 nak raya cepat angkat tangan!. Kalau camtu memang automatiklah korang dah jadi geng kita tau!. Maklumlah bila raya nak dekat dah, mood feeling raya dah laju2 datang menyerpa tau!  Haha teruk betullah ida ni. Puasa x habis lagi, dah sibok nak beraya!  

Lagi bila dah pakai tudung TDL ni memang la buat kt lagi x sabar raya!. X caya? Jom tengok gambar kita pakai shawl TDL ni. Confirm korang pun mesti sibok nak beli shawl ni jugak. 


see...lawa kan,kan,kan? 
Kalau korang pun nak beli shawl ni. Bolehlah laju2 pergi kat link ni ye :

"Koleksi Tudung & Shawl Online Terkini"

Website http://terbaikdariladang.com/
Instagram @tdlnetwork
Facebook www.facebook.com/TDLtudung

oklah tu je nak cerita..babai.. p/s : baju raya korang dah beli berapa pasang? hehe :P 

xoxo
by idamansor

11 comments:

sabar said...

cantik..termasuk dlm wishlist ni

Aida Azryn said...

Baju raya baru sepasang je beli..

zeera lily said...

dah siap 3 pasang.. 1 otw.. tp utk 1st raya pny baju.. x de la.. sobss.. gile over baju raye smpai 5

Anak pak cik Azhar :) said...

bukan setakat tudung je...orang nye pon cantik:) hehe

Farhain Azmi said...

ida nak tnya, shawl ni jarang tak? senang pakai tak? hehe.. Yong rasa macam nak beli pkai untuk kwen je nnt :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...


Series tudung ni mmg cntik. X tipu!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tapi kereta raya dh dpt dh. Huu beznya Aida!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Wahhh...byknya baju raya!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq tq :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

X jarang sbb dia ada 2 layer warna shawl :)

Atikah Isa said...

Sis ...you memang dah gorgeous, pakai apa pun lawa :')