Friday, May 31, 2013

Jumpa Kami Di?

Hey Girls,


kali ni kami nak maklumkan yang dekat semua pembaca blog, yang kitaorang akan buat SALE, bagi butik online kami, kalau dekat online page kami jual satu dress ada yg rm150, tapi kalo korang datang singgah booth kami, kami akan bagi Rm140, So korang boleh jimat rm10, bukan sahaja dress kami akan bagi sale, macam-macam jenis koleksi tudung pun ada..ada banyak pilihan menanti korang.

kalo tak beli pun tak apa, datang singgah nak bagi sokongan pun boleh..kitaorang hargai sangat-sangat kedatangan korang, mana tau kita boleh tambah kawan serta kenalan..yer tak..kalo korang rasa nak kenal kami dengan lebih dekat, meh lah sinngah booth kami yang tak seberapa ni...

so disni iena serta serba sedikit gambar - gambar collections. kami..enjoy~



 so bagi yang sesiapa yang jauh seperti di perak,johor atau sabah serawak ker, jangan risau, kitaorang boleh terima order korang di fanpage rasmi kami : choicebyTWIN dan bagi koleksi tudung pula ChoicebyIdamansor


Atau korang boleh juga terus email kami di : choicebytwin_ienamansor@hotmail.com / choicebyidamansor@gmail.com

Sebarang pertanyaan adalah amat dialu-alukan, jangan risau kitarang akan sentiasa membalas setiap komen atau sebarang pm yang ada di email dan fb kami....

oh yah mesti korang tertanya-tanya di mana twin buka booth? Lokasi di :
NZ Wangsa Maju
Jalan 58/26 Wangsa Maju, Kuala Lumpur

Map



 see you there!!!


7 comments:

dyanzakhi said...

comelnye peplum..yg kembar atas sekali pakai tu..suke laa.. ;)

nia_cheroniah said...

Hi twinnie..booth ni buka sampai bila? ke memang selalu ada? cantik la baju2 tu :)

Munirah Rafiuddin said...

cantik sgt2 design baju tu...insyaAllah kami akn singgah di sna...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

TeTerBanG said...

tringin nak jmpak kak iena ngan kak ida ngan lebih dekat. tp...sy dok kedah. jauh sgt. huhu.. btw, collection baju cntik2 belaka :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

dyanzakhi - thx dear..nama dress tuh princess peplum :)

nia - sampai esok sahaja...

munirah - thx..kalo free dtglah..

teterbang - its ok..

ainie shahaini said...

salam... last week, i dapat jumpa both of u depan2 dalam LRT. i pandang both of u coz teringin nak snap picture. tp u pandang i balik. terus tak jadi nak cakap apa2 pun. anyway, korg mmg cantik... balik office sedih coz xdpt nak snap picture. sedangkan u betul2 depan i... hurm... sedih sgt...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ainie shahaini - laa yeke? kenapa tak tego je? ktorang okjelah x makan orang pn :p