Monday, May 20, 2013

Ada apa di Bandung?



Siapa pernah pergi Bandung? angkat tangan cepat! . Siapa pula pernah pergi Factory Outlet dekat Bandung?


hehe mesti pernah kan? alang - alang dah sampai Bandung memang akan pergilah kat Factory Outlet ni yer tak? kat sini ada banyakkkkkkkkkkkkkk barang jenama yang murah2. Sesuailah kalau untuk orang yang sukakan jenama and pergi tempat shopping yang best-best sikit :)

Barang2 soueveneir pun banyakkkkkkk kat sana! kt bli banyak T-Shirt kat sana utk family dan kawan2 kite..huhu besh2! 

Kat Factory Outlet ni ada banyak giler kedai, so ada banyak giler choices..eh apasala banyak sangat guna perkataan 'giler' ni? sorrylah brutal sikit entry kali ni..yelah gara-gara tak cukup tidur + rehat cenggini lah jadinya. Ayat  jadi tuggang langgang nak type tau!. Kesian tak kite? tengok susah payah type entry..silelah baca sampai habis ye..keke :p 

ni pula gambar2 antara kedai kat sana..sorry ni pun kt search google je. Tak ambil gambar masa kat sana sebab hujan masa tu =.=' tak berani nak keluarkan kamera. Sorry! 








twins banyakkkk beli baju kat sini tau..mmg bnyak pilihan! tak tipu! 

lepas pergi kat Factory Outlet ni ktoarang pergi makan  kat Rumah Ikan..memang SEDAP GILER! and masa tu dah lapar giler and penat sangat..so memang hampalah korang yer..sebab masa tu pun kitaorng tak tangkap gambar..sorry! memang teruk betul..cuti jauh2 tapi gambar sikit..aiseh..rugii..rugiii! 

makanan dia lebih kurang macam ni la..


nampak sedap kan? Ida n kembar suka dish2 dia kat restoran ni tau :) 

Ni pula gambar2 yang kitaorng masa kat sana..ni pun copy from website Wonderful Indonesia



ni masa sibuk tengah pilih barang untuk souveneir :)


ni pula masa kat first tempat yang kitaorng pergi. Sangat best! udara pun nyaman. Oh i miss Bandung so much! 

tu jelah entry kali ni. Maaf kalau rasa macam tak cukup gambar ya :( 

sekarang Ida & Iena tengah busy untuk our new collections Choice by Twins untuk collections baju pula. Kali ni punya memang limited edition. Tak buat banyak. Sebab untuk raya kan.  Oklah sampai sini je, nak laju-laju siapkan baju untuk photoshoot collection kitaorang. Banyak lagi yang tak siap :( 

bye! miss u guys..nanti tinggal-tinggalkanlah komen ya..bila baca komen2 korang buat kita ni rasa bersemangat nak lebih berblog semua..and buat mood lebih ceria tau..cewahhh...oklah tu je..babai 

Luv u girls! 

XOXO by Iena  Mansor & Ida Mansor

14 comments:

AmirahSM said...

seronoknyaaaaaa!! heee btw sy dpt dh souvenior drp ida n ina! trima kasih tau! xoxo

Asyik Izas said...

suka tengok makanan yg sedap tu..hehe

nia_cheroniah said...

Waah banyaknya choice kt sana..bestnya shopping sakan. nanti twinnie pun produce la collections bnyak2 jgk mcm kt Indon tu :)

Ana Farhana said...

betul!!! kita pun sukaaaaaa kalau org komen... lagi dr org follow je.. pastu xdtg dah :(

btw teringin nak p bandung gak.. kita suka makanan2 org sanaaa.. hehe

ehhhh ehhh, nak juga baju raya dr korang... tp kita oversize pulak. kikiki :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Amirah - sama2 amirah ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Asyik Izas - makanan drg sedap2 juga tau :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nia Cheroniah - in sha allah..doa2lah kitaorg sukses selalu :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Ana Farhana - kan2..tulah..huhu..kene sentiasa rajin update blog ni..

sabar said...

1hari nt akan cuba plan bercuti ke sana:)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sabar - trylah..mesti best g ngan family atau kawan2 ^^

TeTerBanG said...

syoknyaa factory outlet tu! :D wahh!! kak ida n kak iena ada kluarkan collection baju pulak? wahh2! :D business makin maju. x sbar nak tgk collection Choice by Twins. msti gempak! :D

Anonymous said...

Since the aԁmin of this site is workіng, no
dοubt vеry shortlу it will be well-knoωn,
ԁue to itѕ quality contents.

Hеre is my wеbрage ... Health spa Resorts any Guideline to Notice an incredible Peace

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

TeterBag : hopefully gempaklah yer..huhu takut jugak nak launch kat facebook ni >.<"

haz said...

xpernh lg g bandunggg.. teringin >.<
kalau kte ade kat factory outlet tu pn mesti rambggg mata gilee x tau nk bli mne stu kann.. hihi. busy2 jugak tp kshtn dr tu jaga yeee.. goodluck! ^^