Monday, January 28, 2013

Collection Tutorial Video Twinnie

Hi semua!! minggu ni adalah minggu baik buat kitaorng..hehe sebab asyik keluar jumpa client dan kawan2..jadi memang tak bosan sugguh dalam minggu ni tau!. Alhamdullilah dptlah beberapa sikit rezeki sikit. Syukur alhamdullilah :)

Disebabkan itu mood kitaorang tersangatlah baik, dan disebabkan mood kitaorng baik. Kali ni kitaorng nak buat entry khas tentang tutorial video kitaorng tau!. Kat sini korang boleh tengok semua collections video tutorial yang kitaorng dah buat..jadi tak yah susah payah lagi nk cari2 video kitaorng yang lain *aiseh macamalah ada orng nk cari pun :p * 

tapiiiii...ni semua video2 sampai minggu ni je tau..akan ada LEBIH BANYAK lagi tuto2 video khas untuk korang! teheee ^-^ 

pasni kitaorng nak buat tutorial cara2 nk pakai tudung dari GROBOK / ZORASCARF and dari HIJABZONE jugak..huuu tak sabar tau nk kongsikan dengan korang! ^_^ 

oklah takmau bebel banyak2..apa lagi jom tengok video2 kitaorng jom ^_^

1) Tutorial Half Moon Paddlepop 
   Sponsor frm ABEERGARDEN


2) Tutorial Long Shawl
   Sponsor frm Imaan Boutique





3) Tutorial Half Moon Shawl
Collection Sendiri




4) Tutorial Bawal
  Collection Sendiri


5) Tutorial Pashmina
Collection Sendiri


Kalau teringin nak tengok video channel kitaorang boleh KLIK SINI 

tu je yang kitaorng share kali ni..oh ya Ida juga dah ada Instgram tau..boleh search nama Ida Mansor :)

Oklah tu je..selamat menonton ^_^ 

babai 









12 comments:

inna_risna said...

byknya toturial. senanglah inna nak usha cara pakai shawl lepas nie. ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Inna - hehe boleh..jgn segan silu usha2 ktorng pnya video ya ^^

Ana Farhana said...

sukaaa semua tutorrr!!

yg first tu shawl n baju cantik gile! :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Fadhilla -

heeee thx Fadhilla ^_^

haz said...

semua tutorial ni sgt simple n seng nk buat. nanti nk try buat style cmni pn sonang.*thumbs up!* hehe ^^

FarizAtie said...

1st tyme jejak kaki disni..nice to know u..^_^

keep in touch yaa..^_^

http://miszatie.blogspot.com

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - try lah naty..senang jer nk buang ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

atie - nice to know u too..in sha allah sure :)

Hanida Moss said...

Gorjes lah twinnie ni ;)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Hanida - thx dear :)

nana said...

wow,,,nice all vide0..
next time i can try heee :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

nana - try lah next time ^^