Saturday, June 16, 2012

Yayy Header Baruu!!

Yayy kitaorng ade header baru!! rasa mcm nk menjerit2 bgtau seduania yang kitaorng dh ade header baru?
erk header baru ke? padahal sebelum ni mana ada header pun =.=' just tulisan tajuk blog sendiri adelah..
ecececeh..jadi disebabkan keboringan tgk blog yang takde header so ida pun decide lah nk design sendiri header blog.

Jom tgk jom header blog kitaorng  :

tadaa...ni lah header blog kitaorng..format png..meaning takde background kat belakang design header blog yg Ida buat :)

 ni plak advertising banner utk blog kitaorng. Ada dua sebab nk buat flash banner :)




flash banner ni kne design dua sebab nk gerak2 kan gambar ni..so sebab tu kalau ida charge utk design flash banner ni ida design mahal sikit..sikit je tau! hehe..

ok bukan design utk blog ida & iena yg Ida buat kali ni..ida ade jugak design utk blog kawan kite :


sebab kenapa Ida buatkan utk Aida ialah :

1) sebab Aida dh byk bantu ida dalam duania berblog ni
2) memang ida & iena senang giler berkawan dgn die
3) sebab saje suke suki nk design *ha blh ke alasan ni?*
4) sebab ida tak dapat belanje die cendol, jadi belanja design orait lah tu..hehe :p

ok tu je alasan ida..xmaou nk merepek2 bg alasan byk2..haha confirm Aida malas nk bace..keke :p

jom tgk design header blog & advertising banner yg ida buatkan utk die :

Header Blog


Advertising Banner : 




ok tu je design yg Ida buat kali ni..oh ya sebelum Ida lupe nk bgtau kitaorng dah buat FAN PAGE
blog kitaorng..so pada sesapa yang tak boleh add Ida atau Iena bolehlah singgah di laman fan page kitaorng utk sembang2..gosip2 atau apa2 ke soalan yang korang nk tanya!!

huhu so jgn lupe klick like tau!! 
btw ida nk tnye if Ida buat contest blog di mana hadiah contest tu ialah HEADER BLOG & AD BANNER
agak2 korang nk tak masuk? 

plz gimme ur respon kayh! 
tata tc sume ^.^

10 comments:

Aida Azryn said...

haha.. comel je entri u. =D terima kasih tau! teheeee..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

kasih diterima..hehe ^^

Mrs | Mr. AniK said...

nk jugak la header!.!>!

Haeda Joo ♥ said...

Nak, Nak..sebab kita suka akk kembar ni. so dpt menang header pon dh kira award yg gempak!..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Mrs/ Mr. Anik - igtkan takde sape yang nak..baru fikir2 nak batalkan je contest ni..nanti kita umumkn bile buat contest eh ^.^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haeda Joo -

awww tq sbb suke kitaorng..heee insyallah tak lama lagi ida umumkan bile eh contest ni start :)

Mrs | Mr. AniK said...

nk la...sebab nk buat sendiri tak pandai..heheh....

follow u cz u twin like me !!!heheheh...

follow le kite jugak :P

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Mrs / Mrs Anik :

huuu..manalah tau..orang sekarang tak heran ke ngan menda2 mcm ni ke..

a'ah sama twins kn! btw kite dh follow blog awak dh ^.^

Mrs | Mr. AniK said...

kite heran sebab kita jakun..hehhe..


thanks sudi follow ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Mrs/Mr.Anik :

haha comel je awk ni :)

sama-sama