Tuesday, April 5, 2016

Twins at Rayalution Zalora Fashion Show 2016

Siapa tak kenal Zalora? sana sini ada Zalora kot..sama ada kat Facebook Ad ataupun kat iklan TV. Iklan dorang yang paling berkesan yang Ida sangat ialah iklan perempuan menjerit bila dapat parcel from Zalora tu..haha sampai sekarang Ida ingat kot iklan tu :)

So bila dapat invitation from Rayalutuion Zalora for 2016 ni punya, Ida & Ina pun decide nak pergilah..alang2 tu boleh tengok koleksi raya nanti. Hehe mana tahu ada yang berkenan kot la untuk pakai raya nanti :p



Ni masa F.show first belum mula, hehe sempatlah bergambar kejap.


Hiasan wall fesyen show Zalora,...cantikkan?

sebenarnya untuk Rayalution Zalora 2016 kali ni ada 3 waktu fesyen show nya..Ida pergi ketiga-tiga pnya tapi yang ketiga tu disebabkan ramaiiiii sangat orang Ida & Iena decide nak baliklah takut tak dapat seat memandangkan tetamu banyakkkkk gila untuk fesyen show ketiga tu. Alaa lagipun kitaorang dah penat kaki time tu..so balikjela :) 

ni antara gambar-gambar masa kat fesyen show zalora tu... nah scroll cepat kalau nak tengok..hehe

Twin with lovely Piqa yang selalu macam chipsmore kat event ni..hahah susah nak cari die untuk bergambar maklumlah dia ada personal photo kita bawa handphone jek..keke :p 


Ida with famous Malaysia Designer Rizman Ruzaini! serious die memanglahhh baik! senyum je..tak tolak sapa-sapa nak bergambar dengan dia. Dahlah berbakat humble baik pula tu! untunglah kalau sapa kahwin ngan dia..kihkih boleh pakai baju lelawa selalu..hiks... 

p/s : ni tak rapat sebenarnya tau..angle je ni >.<'


Twin with sosial media influencer Elcah..serious lawa flawless giler dia ni. Taktaulah makan apa jadi cantik cemni..suka tengok dia :)


Ida with Titi Athirah make up artist famous kat Instagram, oramg kata muka dia sama mcam CTDK..amacam sama tak? 

Ha ni twin with Blogger Friends sekali dengan Yuna y'olls! ehek jangan jeles!. Yuna baikkk okay even die busy nak cepat naik dia layannn gak kitaorang yang ngada-ngada nak amik gambar, No wonder die sukses sampai ke Hollywood sebab die tak penat layan karenah peminat dia :)


video

Twin with What So Sizzle about Sizzling Suzai Blogger..heks cool sangat tajuk blog si Suzai ni padanlah dengan dia yang jenis cool boleh layan sesapa pun :p

video

Selain nak tunjuk gambar masa kat Fashion Show Zalora ni Ida nak juga mention gak la yang Lubna punya koleksi raya kat Zalora ni memang lawaaaaaaaaaaa gila!. Kalau tengok real life lagi lawa dari gambar, second jenama Sawda by Mizz Nina lawa unik! 

Kalau korang nak tengok koleksi-koleksi dorang boleh tengok kat :

Lubna :  SINI and SINI okay :)

Sawda : SINI and SINI okay ;)

atau kalau nak tengok gambar real life model ni pakai masa kat show boleh tengok page Pamper.My link dorang kat SINI


Oh ya sebelum nak tutup post ni nak tanya, korang suka Ida post kat blog tentang apa ya? Fashion Show? Beauty Tips? Make Up? pleaseee please let me know in the comments box ya..so Ida boleh tahu and ada idea sikit nak post tentang apa untuk korang baca nanti :) 

Oklah jumpa di next entry lagi, seperti biasa terima kasih sudi baca ! :) 

XOXO 

Ida Mansor 




6 comments:

Syafiqah Hashim said...

ada ke ckp kite mcm chipsmore.. Hahhahaa.. saboo je laa.. kita selalu je dgn korang taww.. korang yg tetiba hilang.. tahu2 dah balikk.. hehehee..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Haha susah nk bergambar ngan Piqa tau..kihkih alaa balik tu sbb INA dh ajak balikk.. Nk jmpa korang penat nk patah balik..next time arr kita jumpa lelama eh 😘

Ummi Khalif said...

1st time singgah sini. Kalau bole share more about beauty tips okay.. 😊😊

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Alright...thank you Ummi Khalif :)

Sizzling Suzai said...

bestnye gif tu msuk youtube hehehhe nnt kite curik ye! alahaii korg pon cool sgt first time jumpa dulu dah rapat smpai skg kot kan kan t kt jmp lg tau! both ieda and iena hehe skg dh tau camne nk beza dh yeahhh

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

heee nanti jumpa lagi okayhh! best lepak ngan korang sehari kat Zalora!