Friday, April 15, 2016

His and Her Clothing by Hanis Zalikha x Hairul Azreen

Bila sebut Hanis Zalikha mesti ramaiii gila kenal, lagi-lagi yang memang selalu aktif blog ataupun memang blogger tegar confirm mesti kenal Hanis Zalikha ni. Iyelah Hanis ni memang blogger hebat yang terus meningkat naik sampai jadi artis sekarang. The power of Hanis Zalikha ni sampaikan die buat event Teratak Glam Raya pun ramaaaaaaai gila yang datang terjah sampai penuh satu stadium!. 

Setiap page sosial media yang Hanis ni promote pun mesti confirm gila naik, kalau tak percaya cuba tengok kucing kesayangan Hanis Zalikha Bujibu namanya..mak aii famous kalah manusia tahu! 

Sampaikan tempias popular Hanis ni adik beradik dia pun terkena, kalau tak tahu Hanis selalu promote The Baking Brothers by adik lelaki die yang sememangnya hebat dalam buat kek dan kuih muih.

Suami Hanis ni pun tak kurang hebat juga, follower sampai berjuta ada bisnes Ma Lead dan studio sendiri. Dengan pengaruh sosial media yang kuat dari Hanis & Hairul ni maka terciptalah His & Her Clothing by Hanis Zalikha & Hairul.



See baru je bermula pun follower dah banyak, sapa yang jadi stokis dorang memang untung. Confirm peminat Hanis & Hairul ni banyak beli dengan dorang. Kita pun tak sabar juga nak tengok Stokis-stokis dorang ni start menjual, mana tahu kot la ada yang berkenan di hati boleh beli :)



Sebab honest Ida cakap baju-baju die lived memang lawa!, kalau kat gambar korang rasa lawa bayangkan kita tengok dengan mata kita sendiri. Eh memang lawalah! ni bukan puji tipu, memang honest betul ni haha..fav kita baju yang Hanis pakai ni..pastel i loike! may favvvv colour okay! 

Ha ni mesti korang cakap dalam hati "eleh ni mesti entry berbayar ni, sebab tu puji lelebeh" eh sorry sikit.... ni kita puji betul la takde bayar-bayar pun entry ni hokay. =.='

Oh ni kotlah korang curious nak tahu macamana cantiknya baju dia, korang boleh laju-laju scroll bawah. Hehe jemput cuci mata, tak jamin korang tak nak shopping baju Hanis nanti..jangan cakap hakak tak warning :p











bawah ni pula gambar Twin dengan kawan kitaorang Kak Farah...:) 



Thank you Kak Farah teman Twin pergi event ni, tak bosan kalau pergi dengan Kak Farah. Hehe ada je celoteh die nak cerita, Kak Farah ni still single available cantik pula tu ;) kalau ada yang berminat pm tepi ya, nanti Ida bagi form..kihkih :p

 me with Dafi...a malaysian singer..comel Dafi sempoi je selfie dengan kite :) hehe sebenarnya kita dulu ada minat die masa zaman teengar dulu...heh..so bila jumpa haruslah bergambar u'olls!



Twin with HH and Kak Farah..wajib bergambar dengan artis kesayangan kita ni, nak minta swlfie tapi maluu...kan dah rugi. Sayang rasa ralat sangat tak bergambar selfie dengan Hanis :( 


ni..sapa? hehehe kitelah Ida Mansor..maceh kembar kita tolong tangkapkan gambar kita. Pandai amik! 

Pose pandang kamera satu! 


ni pula kita yang snap...kembar kesayangan kita ni kalau kita amik gambar dia harus kena amik banyak kali sampai die puas hati. Sebab kalau tak puas hati die punya bebel merajuk tu adoii pening pale! 



hehe so sampai sini jelah berakhirnya entry untuk HH ye.. next time kita cerita pasal lain pula. Rasa macam nak share tentang mekap-mekap pula. Heheh rasa cam dah lama tak kongsi beauty tips kat blog. Macam biasa jumpa di next entry, terima kasih sudi baca :)


XOXO

Ida Mansor





6 comments:

mdm nissa said...

cantik ! (^_^)

muja said...

daripada memula tengok koleksi hh ni pun memang dah berkenan.. kalau muja diberi pilihan, memang pilih yang kebaya tu sebab tak pernah ada baju kebaya.. hehehee

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Muja sama mcm Ina..die pun suka yg tu.. ☺

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Kan2! Kt pun rasa koleksi HH canton 😊

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Kan2! Kt pun rasa koleksi HH canton 😊

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Muja sama mcm Ina..die pun suka yg tu.. ☺