Sunday, February 8, 2015

Date with Fazura

Antara banyak-banyak artis Malaysia yang mana paling korang minat?. Kita minat Fazura! dia lawa and sangatlah pandai bergaya. Fazura pakai apa-apa pun nampak lawa je, sebab tu Ida adore sangat dengan Fazura. Dari cerita Gol & Gincu sampailahhhhh sekarang tau.

So bila Ida dapat jemputan ke private event COLGATE, memang terus melompat suka!. Yelah akhirnya wish dari dulu kesampaian juga!. Dapatlah Ida jumpa and berborak dengan Fazura. Cewahhh rasa macam tak percaya je Ida dapat jumpa dia...sadly Ida tak banyak cakap sangat dengan Fazura. Err sebab segan and tahla..starstruck kot..lebih pada nervous sebenarnya :/


cantik kan Fazura? paling cantik GIGI Fazura! PUTIH JE! yelah duta colgate mestilah gigi lawa. Colgate pun dah lancarkan Optic White Plus Shine terbaru pula, and Fazura pun pakai hari-hari putihlah gigi dia, nak gigi cantik macam Fazura gunalah colgate ok :p


tahdaaa ni gambar kita masa balik..best event colgate kali ni tau, sebab dapat free manicure and spa!, lawa tak kuku kita?. Hehe no worries lepas balik je event,terus laju-laju basuh hilangkan warna kuku dengan nail remover. 10 minit dah hilang da :)


hee ni pula gambar Ida dengan Fazura...huuu terpaksa print capture sebab phone ada masalah dari dulu lagi nak download gambar. And banyak kali phone kena reset..so banyak gambar hilang dah :( 

oklah tu je nak cerita kali ni..babai... 




Terima Kasih sudi baca :)


5 comments:

Syafiqah Hashim said...

best nya jumpa Fazura!

Syira Lokman said...

comelnyaaa..syira suka sgt sis n fazura ^_^

Nur Farahi said...

Yeah.. So cute..like me.. :P

Hanida Moss said...

Faz kot... Nangisssssss..

Sean WPWhat said...

looks cute!