Sunday, February 22, 2015

B'LYN BEAUTY SECRETJika sesuatu produk kecantikan tidak diwakili oleh duta tertentu, macam tidak lengkap rasanya aspek promosi dan pemasaran jenama produk itu.

Seiring dengan trend itu, set kecantikan B'LYN BEAUTY SECRET 2IN1 juga menampilkan penyanyi dangdut terkenal, Amelina sebagai wajah jenama ini.

Kerjasama antara B'LYN BEAUTY SECRET dan Amelina mempunyai keserasian luar biasa kerana kedua-dua jenama ini boleh diibaratkan gabungan segar dalam dunia produk kecantikan.

Sebabnya, B'LYN BEAUTY SECRET adalah jenama baru produk kecantikan dalam pasaran manakala Amelina pula baru muncul dalam industri hiburan selepas 15 tahun menghilang.

Amelina yang dilantik sebagai duta B'LYN BEAUTY SECRET menganggap pelantikan ini sebagai rezeki dan rahmat bagi meraikan kemunculannya semula dalam nyanyian.

"Saya amat berbesar hati apabila pihak B'LYN BEAUTY SECRET sudi memilih saya untuk mewakili jenama mereka. Peluang ini bukan saja rezeki untuk saya malah ia boleh dianggap satu pengiktirafan bagi meraikan kemunculan semula saya dalam nyanyian.

"Sudah tentu sebagai duta dan pengguna kedua-dua produk dalam set B'LYN BEAUTY SECRET ini, saya amat menggalakkan orang ramai untuk mencuba produk ini yang terbukti berkesan bagi mendapatkan kulit wajah lebih anjal, cantik dan segar. Malah, ia juga membantu penjagaan dalaman badan saya," kata Amelina.
 
Jika Amelina sendiri yakin pada B'LYN BEAUTY SECRET, mengapa tidak korang cuba dan alami sendiri kehebatan dua produk dalam satu ini yang terdiri daripada BLyn Advanced Perfect Serum dan BLyn Young & Gorgeous Beauty Booster, hari ini.

Mahu cuba? Korang boleh dapatkan set B'LYN BEAUTY SECRET 2IN1 dengan HARGA PROMOSI RM170 dengan menghubungi Cik Lynn di 018-354 9278 (WhatsApp).

Instagram: @blynbeautysecretofficial
Facebook: B Lyn Beauty Secret
#blynbeauty_secret
#advancedperfectserum #youngandgorgeousbeautybooster
#mindorder

No comments: