Friday, November 8, 2013

Only For You Pandora


Korang tau tak bila kt first time dapat email invitation from Pandora kt rasa teruja gila! Yelah nak dapat invitation dari badan korporat yang besar mcm ni susahlah kan!. Nak2 lagi bila die ade bgtau dpt goodie bag for media!  Memang buat kt lagi super excited lah! Hari2 dok tgk calendar kat hp ni, bebel sorang2 cakap "bilelah nak 8 nov ni, x sabar gile nak pegi!!"

At last semalam 8nov ktorang pun pegi lah dgn hati yg dum dum cak x sabar2 nak sampai. Haih nampak benarlah jakun sgt dengan event2 cenggini. ..almaklumlah blogger picisan mcm ni mmg kurang dpt invitation yg besh2 ni. Dh tau ktorng ni sapa. Maria elena pun bukan, fatin liana pun bukan...yuyu si kupu2 kecik pun bukan. Hehe ktorng adalah mansor twins! Eceh....poyo pulak ayat tu...hahahaha :p





Gambar di atas adalah gambar masa ktorng pergi press conference Pandora. Sbb ktorng dpt invitation under media. So knela pergi press conference ni dulu. Sbnrnya event Pandora kali ni adalah utk Christmas launching punya Collections dan utk celebrate 3rd year anniversary Pandora. Tahniah Pandora! Twins doakan Pandora cawangan Malaysia terus sukses selalu!.

Lepas dh habis press conference ni, barulah media di escort utk pergi majlis dorang pulak. Hehe sblm masuk majlis ktorng sibuk bergambar je dulu...kekeke dh aktiviti wajib ktorng kalau g event kne berselca!  Hihi :p 



Pastu ktorng pun masuk lah dlm majlis die. Bila masuk terus wahhhh..sbb decoration die mmg lawa gilaaaaaa! Dgn acoustic performance mmg superb gilalah! Die punya host pun best!











Gambar2 kat atas ni pula masa ktorng kat dalam event :) series twina rasa bwst sgt g event kali ni. Walaupun nama pandora dh besar,  tp layanan tip top. Xde orang sombong2 kat situ, tu yg buat twins rasa happy semalam tau :')

Oh pastu nak dijadikan cte? Hbs je event pandora ni ktorng singgah dulu kat pavilion dek gara2 kaki x tahan sakit =.=' yela sbb g event tu pakai heels. Ya allah sakitnya laki Allah je tau kot! Pttla ada pepatah oorng kata beauty is pain. Memang btl pun=.=' tabik ah dgn perempuan yg blh jalan pakai heels lama2..ktorng pakai yg 2, 3,4 jam pn x larat! Dh sikit2 cmtu fikir makan je..tu yg singgah pavi utk makan n rest jap tu :) 

Pengajaran pasni, kalau g event jgn pakai heels! Pakai wedges je! X bpe cantik pn xpe, janji selesa kan...tu yg penting betul x? :p tp sakit2 kaki pun dah tak terasa dh bila tengok gift yg ktorng dpr dr pandora. Nak tengok takkkkkkkk? Hehe scroll bawah cpt utk tgk apa ktorng dpt..hihi :p





Tadaaa...ktorng dpt purse pandora!  Act tu bukan fully purse,  die purse yg blh simpan bracelet and charm sume. Tp boleh juga simpan duit dlm tu utk jadikan purse. Mmg cantikla...twins suke. Tqvm pandora, lain kali jemputlah lg ye..hehe twins pasti pergi punyalah!  :p  hope pasni dptlah lg invitation yg besh2 mcm ni. Suka bila dpt pergi event cmni dgn dpt gift yg ohsem camni. Bila dpt pergi event cmni rasa bersyukur pula sbb jd blogger. Semoga kt and semua pembaca blogger akan dpt rezeki pergi events cenggini. Mana tau blh Terjumpa korang ke kat mana2 event kan? Bolehlah berselca sampai lebam! Hiks...okla sampai sini je entry kali ni. Nk siap2 pergi kerja balik...haih now im back to reality balik dah :( 

K la wish u girls and huys hv a fabulous weekend with ur love one. Bye semua! Salam sayang dr kt : Ida Mansor & Mansor's Twins ♡♥♡♥♡♥






6 comments:

Farhain Azmi said...

wah bestnya dpt big invitation..

jemput singgah blog yong
http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

Nadya Bubble said...

Lain kali pi event, nak ikut !

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Farhain Azmi : alhamdullilah rezeki :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Nadya Bubble :)

Amirah Huda said...

Best nyee. Hye kakak2 twins ! :*

fatinsharz said...

comel lahh Mansor's The Twins nii. Muke dua-dua macam baby dolls. Congrats u both and keep it up with blogging. i'll always drop by to read ;]