Friday, March 23, 2012

Kecewa

Korang pernah x rasa berkorbar2 gila nk editkn blog korang..dh siap lawa2 blog korang pastu tetiber korang dgn pandainya TERDELETED SEMUA post2 entry lama korang?

pernah x??? IDA PERNAH! and kalau korang perasan mana ade dh sume entry2 n label lame ida dlm blog ni..sume dh buang..hapus sume..nk retrieved blk TAK BOLEH! sbb blogger ni samdul asal xnk letak button UNDO ke????arghhhh masa ida terdeleted tu tension tu ALLAH je tahu..blh bayangkan x muke ida mcm ni? :



ha? blh x? tahap ni mmg dh tension tahap karma...pastu try google mcmane nk undo blk n dptln blk sume entry2 lama...tp HAMPEH! apa pun x blh! kwn ida AIDA try tolong ida blk by dowload back up templated..tp templated ida yg lama xde ...masa dpt msg tu ida dh KECEWA... dlm hati tu ida ckp "kenapalah aku bodoh sgt g deleted2 entry lame tu?, ni semua psl nk btl2 kn label lah! hbs terdeleted semua entry2 lama tu'


masa ni menyesal pn x gune dh...sbnrnya ida nk btlkn label tu semua sbb ida nk gabungkn blog ida dgn blog iena..perasan x tajuk blog pn dh tuka? sbb ktorng nk satukan blog ni jd cerita tentang ktorng berdua..
tp masalah cmni pula timbul..xpelah terpaksalah buat entry baru lupakan entry lama..
kecewa,kecewa,kecewa tu je ida dpt katakan..xpelah dh nasib nk wat mcmane..


nangis jelah utk lepaskan tension tu..pastu duduk sorang2 lupakan apa yg terjadi..hey ni blog je kot bknnya tmpt simpanan duit ke smpai hilang ribu riban kn? xpelah life must go on..hal kecik je..uhuk *cuba menyedapkan hati sendiri* 

klah nk bawa diri sesorang..k bai semua..


p/s - hati2 tau masa nk deleted entry jgn jd mcm ida plak nanti..nanti menyesal tak sudah. 
till then tc semua.


XOXO IDA MANSOR


5 comments:

Aida Azryn said...

huhu.. kesian u. :'(

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

itulah..haish..thx tau sbb tolong i! tq sgt2 i dh byk menyusahkan u :(

IEQAH said...

sebab tu semalam ieqah try baca entri lama ida da tak bolehh..upenye terdelete ye..sabau naa

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah - yup2 dh terdeleted dh...sob.sob..sob.. :(

Mitsu Kizu Zie said...

ptt la blog ni mcm sunyi je rupanya ter-delete entry lama =_="