Sunday, March 25, 2012

back to vintage style

hye semua,

kali neh iena nk cerita sedikit pasal photoshoot yang iena buat gaya vintage style..ala2 mcm english sket..lol..mood perasan jap..;pppp..heee..kalo neh iena pakai turban..n mekap pn nipis lg dr biasa yg selalu make up artis buat..kali neh mekapnya pn gaya vintage stylee...hope korang sukalah pic2 neh..
gambar2 neh diambil sekitar dekat2 hotel hibicus hotel...berdekatan jalan tar juga..heeee..ramai org pandang2 time iena buat photopshoot neh...segan2 n malu2 terpaksa buanglah..lantaklah org fikir apa..i just do my job ^^..heee...sbb dh minat sgt dlm modelling neh..so benda lain x fikir sgt..bila start jer camera nk klik iena pn dh start sedia nk posing apa....;pp..kali neh iena  mcm x posing sgt..just natural jer....lebih nampak mcm biasa tp gambar dh sgt2 nice dh ^^ photographer neh juga adalah owner butik busana hawa, iaitu butik yang saya buat untuk photoshoot yang saya nak ceritakan neh lah ^^ heee....n owner butik kak hawa sgt2 nice tau..siapkan sediakan hotel utk mekap n makan skali..sejuk2 dgn penghawa dingin mmg membawa semangat nk photsohoot lg!! yuhuuu..sgt suka kali neh nyer style..x rugi iena terima offer job neh..gambar cantik, mekap cantik n wardrobe pn cun aja..

so kalo korang berminat nk beli pakaian2 koleksi busana hawa janganl lupa untuk jenguk singgah p-age dorang kat facebook..so si fashionista apa lg..jenguklah singgah..jg salah satu fan of vintage style ^^

the link -------> http://www.facebook.com/busanahawa

so enjot tgk gambar neh...snmnyer ada bykk lg koleksi pakaikan yg iena peragakan utk photoshoot ritu..tp hanya ini jer dulu di upload utk tantapan korang..sbb pic lain  belum siap edit lg..huhuhu..

neh pun my fav pic juga..gaya neh kita mmg suka sgt..sbb ada blazer..i love it..sbb blh nampak kita lg matangkan..sesuai ngan umo kita nk masuk sweet 23 ^^

jenuh bawa bear besar neh..lol..


neh my favvv pic..i love this pic so much..heee...<3

5 comments:

Mitsu Kizu Zie said...

heret teddybear...hehe

IEQAH said...

superbly gojess :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

zie - lol..teddy bear dtg teman kite ;p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

ieqah - tq dear ^^

nana said...

akak sweet sangat .. :)
sesuai jadi model :)