Monday, June 1, 2015

MY DAILY SUPPLEMENT COLLY BERRY

Salam semua, dari last month ramai yang inbox dan tanya Ida apa yang supplement Ida makan sekarang since banyak dah gambar Ida upload yang tak bermekap and tak pakai foundation pun kat instagram Ida  :)


contoh macam ni..masa ni di event lagi..no foundation no bedak pun :) just eyebrow and lipstick only!

what supplement i consumed this 4 week? ha is CollyBerry... if you girls nak tahu khasiat dia lebih mendalam boleh scroll tetikus kebawah laju-laju ok? :p

INNER BEAUTY, OUTER GLOW!
.
HISAP, KUNYAH COLLYBERRY CANDY SETIAP PAGI UNTUK KULIT PUTIH BERSERI KEMERAH-MERAHAN SEAWAL 7HARI
.
✿KHASIAT-KHASIAT COLLYBERRY CANDY WHITENING & GLOWING MARINE COLLAGEN✿
.
MARINE COLLAGEN
☑Mengekalkan keanjalan kulit
☑Mengurangkan kedutan
☑Menguatkan otot & sendi
☑Mengurangkan sakit sendi
☑Menguatkan tulang, rambut serta kuku.
.
VITAMIN C
☑Mencerah Kulit
☑Melembutkan kulit.
.
GRAPE SEDD EXTRACT
☑Anti-penuaan yang berkesan kerana sifat antioksidannya
☑Menguatkan saluran darah, penting untuk kecantikan kulit dan membantu dalam peredaran darah
☑Mengurangkan kerosakan radikal bebas pada sel saluran darah
☑Memperbaiki kulit dari dalam
☑Merendahkan tekanan darah
☑Mengurangkan pembentukkan kolesterol
.
RASPBERRY EXTRACT
☑Membakar lemak
☑Memperlambat proses pencernaan sehingga kita akan merasa kenyang lebih lama.
☑Menyembuhkan kerosakan hati
☑Menjaga tekanan gula dalam darah
☑Menjadikan kulit kelihatan tegang
.
APPLE STEM CELL
☑Melambatkan proses penuaan.
☑Bertindak mencantikkan kulit
☑Kandungan vitamin C yang tinggi menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit
☑Mengembalikan keremajaan kulit
☑Menjadikan kulit lebih lembut, tegang dan sihat dari dalam.
.
HONEY(MADU)
☑Mengembalikan kekuatan tubuh badan.
☑Membersih dan menambah darah.
☑Membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan dengan cepat.
☑Ia mempunyai kesan laxative semulajadi bagi melawas pembuangan air besar.
.
Kuantiti: 30 Biji .
Cara Pengambilan: 1 biji pada waktu pagi atau 2 biji pada waktu pagi dan malam. .
RM60 sebotol. RM110 utk 2botol
Jangka masa mula keberkesanan: 7 hari
.
*Amat digalakkan minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari utk menampakkan keberkesanan yg maksimum.

buat masa ni memang ni je beauty supplement yang Ida makan. And adalah habbatus sauda juga Ida makan untuk kesihatan dalaman. But still Ida consume juga dengan Colly Berry, since supplement ni bukan je sedap menyebabkan Ida tak malas dan tak skip nak makan daily. So memang colly berry ni jadi pilihan Ida la, since Ida tak suka beauty supplement yang TAK SEDAP or leceh nak makan. Yang Colly Berry ni memang super senang bg Ida :)

So..kat mana nak beli? boleh beli kat :

FACEBOOK : https://www.facebook.com/collyberrycandy/timeline
INSTAGRAM : @collyberrycandy

oh ya nak inform juga yang produk ni ada KKM and Halal Jakim ok? so sebarang pembelian korang boleh beli direct kat link atas yang kita bagi tu tau. Dah pasni jangan cakap Ida tak kongsi beauty supplement apa yang Ida makan.



Ok lah next entry Ida cte pasal event pula ey..banyak pula lately ni Ida dapat invitation ke event yg ohsem-ohsem. Oklah terima kasih sudi baca,bye :)

1 comment:

Sha My heart said...

oo, patutlah cantik berseri-seri.