Wednesday, July 16, 2014

Iftar with Liza Hot FM

Bila bulan puasa, waktu yang paling ditunggu-tunggu tak lain tak bukan mesti waktu berbuka puasa. Yelah dah satu hari suntuk menahan lapar dan dahaga, mana taknya tak sabar nak berbuka yer tak? 


Hari selasa lepas hari tu, Ida ada dapat invitation berbuka dengan Oriderm tau. Dekat hotel concorde, makanan die sedap sgt! Especially udang die..manis2 garing cmtu..i loike lah! Happy perut kt hari tu dapat iftar makanan yg sedap2..hehe  :)


Well sebenarnya Ida pergi pun sebab nak jumpa sendiri duta oriderm Liza Hot FM ni. Yelah asyik promote product Oriderm nak juga tengok betul ke tak berkesannya kan? 

Korang mesti curious nak tau kan betul ke tak licin kulit duta Oriderm ni betul x? Hihi bagi Ida kulit die memang licin arr..takde masalah biji2 pun kat muka die. Pendek kata memang flawless la..die ckp dulu die adelah gak masalah freckles semua..tp sejak pakai Oriderm ni alhamdullilah ok dengan kulit die la :)

Tapi sebenarnya bukan Liza je yg datang hari tu...blogger2 lain pun datang juga tau. But yg paling kt ingat..ada sorang testimoni Oriderm ni pun datang. Nama die Dato Rosni Zahari, ketua penerangan Wanita Umno..ha hambek kau..Dato pun pakai Oriderm okeyh. Dato ni bilang, dulu dia pun ada gak masalah tanda hitam kat muka, tapi lepas guna ni alhamdullilah daj pulih..nah korang blh tengok sendirk gambar muka dorang yg licin mulus gebu tu :)



Dato Rosni yg pakai tudung merah tu, yg  Duta dia yg pakai baju hitam tu. Licin giler kan muka dorang?


Well pada siapa2 yg nak tahu lebih lanjut tentang Oriderm ni, blh baca details terperinci tentang Oriderm kat bawah ni yerp :

1)RM150 untuk Set Remaja
2)RM280 untuk Set Anti Penuaan
3)Boleh hubungi Oriderm di : 0164224439
4)Boleh visit : @Oriderm_Malaysia


Terima Kasih sudi baca ♡ 


1 comment:

Budak Kampung said...

mcm kak innanie ariffin la