Saturday, February 9, 2013

Event LadyRania

salam semua ^^

kali ni iena nak ceritakan serba sedikit pasal event lady rania..

kitaorg datang sebab dapat jemoutan sms dari Cik Atyn untuk pergi event tuh..kalo dah nama dijemput apa lagi..laju jer kitaorg nak..hehehe..

siap ada dia suh duduk semeja sekali  dengan tetamu Vip,Tetapi kitaorang taknak..sebab nak duduk dekat dengan kawan kitaorang Bunga namanya tau..seronok duduk sebelah dia..tak lah boring..

sebab event tuh start lambattt sangat...so sementara perut lapa2 bunyi guridam ,kitaorang borak-boraklah dekat majlis tuh..sebab event patut start pukul 1,tp pukul 1 pn tak ramai yang ada lagi..beriyer jer siap cepat2 sebab ingat dah lambat..last2 terawal pula rupanya =.=

tapi dapat brochure tengok memang patut start pukul 1,tapi sebab tak ramai yang ada lagi..event jadi start pukul 3...so bayangkanlah laparnya kitaorg tak makan sejak pagi =.=' naseb ada bunga untuk teman borak!

best tau dengar pengalaman dia pergi sabah untuk mekap orang.dengar macam2 cerita dekat sabah :)

so here Iena sertakan gambar-gambar sepanjang event itu ^.^

 ida
ida with bunga



ida bunga and zura kawan bunga :)

zura punya peplum sgt cantik tau..kreatif..dia pandai jahit..buat sendiri lagi..bestnya kalo dapat belajar jahit..boleh jimat beli baju ^^

me :)

me again (sponosr baju and dress from dayana boutique )
ida (peace no war ) lol

our (love much)

gambar sekitar event berlangsung..ada tv3,safiyyah dan femaq dan utusan pn ada juga :)



ok sekian..hehe..time ni dah balik dari event kemudian pergi kedai..and terus online dekat kedai..lepas tuh here..sekarang sedang buat cerita pasal entry ini ^^ tudung dapat free dari event tuh..jenama scarft sweet honey, ida pun dapat juga..kita pakai yang ida punya..kita punya facy sket..so takkan nak pakai dekat kedai pula kan..so amik ida punya kita pakai..hehehe :DDD


xoxo iena mansor










32 comments:

AmirahSM said...

bestnya, mesti ramai yg cntik2 kan..hehe.. =)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

amirah - yup2..memang ramai..malaysian ppl memang banyak perempuan cantik snyer ^^

Natasha Saharrudin said...

best x???nyesal x g....kalau x bole jumpa iena ngn ida kt situ...:)

Namee Roslan said...

namee masih x dapat beza antara ieda n ina. hehe. sama . best ada twins. dua dua muka exotic pulak tu.:) cantik. mhihi

haz said...

krg sume sgt cantik dressup! ^^

btw bunga tu mesti permh n prngai gila2 kan? tgk la gambr2 die suka buat muka. hihihi

fifie said...

Cantiknya bunga tu macam barbie doll muka dia. Iena memang dah cantik dah, no denial. hehe.

Ana Farhana said...

wahhhh! cantik sgt iena ida n mungee.. gabungan warna pink n turqoise mmg lawa.

mcm bju yuyu mase talk kt usim dengan hilal ashraf pon. sgt2 lawa! heee

nnt kte belajar menjahit k :D

inna_risna said...

cantik la shawl yg sis pakai tu. halfmoon ke?

Asiah Aisa said...

so sweet both of you..
:)

Siti Aniza said...

cantiknya muka kak(s) ni.. kak, buatlah tutorial shawl silang. Tapi kalau boleh yang tutup bahagian dada. Niza tak reti. niza suka tutorial kakak. itu kalau tak keberatan. :')

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Natasha - kalo g boleh berjumpa kan....hehehe ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

namee - muka kt bersegi sekt..muka ida bujur sket..hehehe ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

haz - bunga mmg gila2 sket..ehhehe..mmg sgt2 peramah pn tau!!! x bosan duduk sebelah die :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

fifie - dia mmg sgt cantik tau :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

farhana - nak2..btw ida tau ada kelas menjahir satu hari 150 jer..tp dia terima 2 pelajar bg tiap2 satu masa..so blh fokus masa nk belajar naty kan ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

inna sha - bukan..tp shalw..tp dia panjang punya..so blh ttp dada ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

asiah asia - thx dear :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

aniza - yang mana? yg sys ida pakai tuh ker or sys iena pakai? huhuhu

Ana Farhana said...

150 ?? okey laa tuuu.. murah jugak. dekat mane tu iena?.

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

farhana - kwn kt punya..tp dia mmg dh lama jd tailor..lg tua pn dr kt...x ingatlah pula rumah dia kat mana..tp dh biasa jahit utk baju nikah n kawen org :)

Nadia Azira said...

comelnye korang in pastel!
best kan dapat pergi event macam ni...
btw, takde pic full ke?nak tengok baju korang...hehe~

Sabar said...

Hi iena,tunjuk sikit peplum yg zura pakai tu..nak tgk jugak.hehe

✿ pink velvet ✿ said...

both cantik sgt, color pon sweet sgt korang pakai :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

nadia - thx nadia..ada..tp org br jer tag..so x sempat masukan pic nya..bt entry ni pas balk dr event ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

sabar - br jer dpt pic dia,tp tp x upload kat sini..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

pink velvet - thx dear :)

Siti Aniza said...

huh? mana satu kak ida dan mana satu kak iena? hahaha.

dua2 la. hik3..

Hanida Moss said...

cantiknya korang dua ;) beautiful exotic. tu je nak cakap hehe

cujen said...

uold ke tadi yang i nampak kat alamanda? ke salah orang?
btw, korg berdua mmg cantik!

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

cujen :
ktorng dh lama dh x g alamanda :)

nia_cheroniah said...

Twinnie ni always gorgeous tau.suka sgt3 tgk.event ni iena yg makeupkan ke? suka tang mata tu :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

nia - yup2..thx dear :)