Tuesday, May 1, 2012

photoshoot - vintage style

hye semua,

kali neh iena nk ceritakan sedikit pasal photoshoot kali neh..kali neh diff sket..sbb kali neh iena buat private outing dgn first photographer yg mula2 shoot gambar kitaorg..so sebagai nk balas penghargaan die..iena pn nk lah buat private outing dhn die..die pn mmg berpengalaman n dah laa juga dalam bidang photography neh..plus skang dia dh mula aktif pula untuk buat videography..so kalo korang nk hire videographer utk shoot n rakam korang neh memori pada hari persandingan ker,nikah ker..birthday ker..bolehlah mintak khidmat die..kalo nk cr die dekat facebook serach sahaja andika farhan ratna jamil..x rugi kalo amik servis die..btw iena nk juga bagitau pasal photographer yg iena br kenal..nama die joe hanip..gambar2 dalam neh dialah yg amik..so kalo kenen lehlah car kat facebook...x pn leh pm jer iena..iena lg pass link facebook die..


so korang enjoy lah tgk pic2 die..btw iena nk bagitau bagi siapa2 yg berminat hendak amik iena as mak andam korang pn boleh..sbb iena ada buat juga..dengan serendah rm 50 sahaja..iena buat utk org yg hendak pergi dinner event ker..x pn utk photoshoot..kalo korang nak tahu..gambar dalam neh iena juga yg make up kan..

btw iena nk bagi tau bagi sesiapa yang berminat hendak membina profile yg ala2 model...iena ada kawan photographer yg baru sahaja hendak membina nama dalam photograpy neh..iena hendak berkerjsama sama dengan die..dimana kami caj rm 150 sahaja utk sesi photoshoot..so korang boleh dpt gambar2 oroginal juga dalam cd..dan termasuk khidmat make up gak..iena boleh make up kan korang..kalo takut x tau posing..iena blh ajar serba sedikit..so kalo time tuh korang nk tanya apa2 n hendak tahu apa2 pasal modelling korang tanya direct jer dekat iena..

so korang disini bolelah lihat hasil make up iena dalam gambar neh serta lihat2 hasil gambar yg diambil oleh joe hanip...




 btw iena nak beritahu style neh iena yg create sendiri..dari turban, gaya baju hinggalah make up..so kalo korang berminat hendak membina profile bolehlah pm iena kat facebook yer..jangan segan2 inbox kita..


selepas neh next entry iena ceritakan pula event gadis semasa iena buat fashion show disitu..jumpa lagi utk next entry <3 salam sayang - iena mansor

6 comments:

yuyu Zulaikha said...

my bff sooooo cantik <3 :')

tak sabar nak nak tengok gambar kita pulak.. akak nor cakap dah siap ^^

Mitsu Kizu Zie said...

suka tgok kembar ni...sgt sweet ;)

Aida Azryn said...

lawa! <3 ;)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

yuyu - tau x ida dh jd partime graphic deisgn utk kak nur..so apa2 deisgn t ida yg buat..ida dh ada tgk pic sikit2 tau..hihi..rezeki die..jeles kita..lol ;p

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

zie - tq ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

aida - biasa aja...