Thursday, September 12, 2013

Bila Berkata Tentang Sahabat

Hye semua..kali ni iena nak ceritakan pasal sahabat..iena pasti korang semua pun ada sahabat masing-masing?


Bagi Iena erti sahabat itu luas sebernanya..yang pasti sahabat mesti ada dengan kita masa senang dan susah, gembira dan sedih, serta sentiasa menyokong dan memberi semangat pada sahabat kita…itu bagi iena pergertian dan nilai persahabatan..

Bagi iena, iena memang dah punyai sahabat yang paling akrab,rapat dan segalanya bagi iena..

so iena tekad nak buat sati video khas untuk sahabat iena bila iena lihat website Sahabat :

http://www.astrogempak.com.my/sahabat/index.aspx?pg=mv-dedikasi

Korang mesti tertanya-tanya siapa sahabat Iena kan? So let’s see the video yang iena dedicated kan untuk Sahabat Iena!


Bila korang dan tengok video mesti, korang dah tahu kan siapa sahabat Iena? Hhehehe…kalo korang nak tahu Iena buat video ini tentang sahabat…sebab apa? Astro ada buat cerita tentang sahabat tau, so apa lagi yang terhebat dan ter sweet tentang sahabat korang kenelah tengok cerita ni…


Tengok tau..jangan tak tengok kan best bila melihat cerita mengenai persahabatan..drama-drama dekat tv asyik cerita pasal kisah cinta..why not kali ni korang ubah selera pula!

Cerita Sahabat akan bermula dari 16Sept 5.30Pm on Astro Ria! Tak sabar nak tengok dan tengok komen korang semua pasal cerita Sahabat ni dekat Astro Ria tau!

Dan di sini iena ada sertakan sedikit gambaran video yang iena buat khas untuk artis sahabat Liyana Jasmay tau..so korang boleh agak dah tahu macam mana nak buat video seperti ini ok ^^

Link Video : http://astrosahabat.com.my/app/?vid=recipient-355_SgxWqMbEON
So disini iena juga ada sertakan gambar-gambar pelakon sahabat, teringin dan tak sabar-sabar pula nak tengok cerita ni bila tengok happening nya gambar diaorang ^^






Btw kalo korang ingin video seperti yang iena buat, jangan lupa untuk pergi ker website diaorang untuk buat video khas untuk sahabat baik korang, inilah masanya korang berbuat sesuatu untuk menghargai persabahatan korang..senang jer tau nak buat..!

Link Website : http://www.astrogempak.com.my/sahabat/index.aspx?pg=mv-dedikasi

Untuk pengetahuan korang, korang boleh share video ni dengan sahabat korang dari facebook dan twitter so..sangat senang untuk dorang lihat video yang korang hantarkan khas untuk sahabat korang ^^

To my dearest Ida :


I love u Idamansor


Written By Iena Mansor




6 comments:

Munirah Rafiuddin said...

insyaAllah...bleh try...
kakak ku sahabat ku...

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

zeera lily said...

macam best nk try juga.. (kalau rajin..hehe)

ina, kirim salam pada ida yer =)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Munirah - trylah kalo ada masa lapang..hihi ^^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Zeera - ok dear...jap g nak g jumpa dia ni ^^

Sweet ✿ said...

Awww. Ade Liyana Jasmay ?
Izzue Islam ? Cann't wait :D

Syarafi[skyforce331] said...

nak try buat jugaklaa :D