Tuesday, January 3, 2017

Yayy my new make up tutorial!

Hi Korang, Happy New Year!!! 

So how's your new year celebration? i just lepaking at home helping my mom for my sis wedding preparation. So takdelah best mana new year celebration kita ;)

Azam tahun baru korang pula macamana? dah start jalan dah ke? heee kita pulak sempena azam tahun baru kita nak cuba perbanyakkan share video tutorial make up kita kat Instagram kita dan youtube kita. Dannnn ofcourselah share sekali kat blog kita yer tak? blog mana boleh tinggal hihi :p



Kali ni Ida buat Purple Glam Make Up Look, next time nanti kita buat make up look lain pula eh. Korang nak kita buat tutorial make up look apa? comments kat bawah ni eh, yang mana kita rasa sesuai kita buat make up look tu nanti eh :)

Untuk make up look kali ni korang boleh tengok kat youtube kita ya.


Fuhhh bila dah dapat siap edit video and masukkn kat youtube baru tahu macamana susahnya lahai nak edit and rakam semua. Kagum dengan rakan youtuber yang lain yang gigih upload video baru tiap2 minggu! Seriously susah tau nak edit! 

Hopefully korang sudilah jenguk2 and tengok video kita ya :) okaylah sampai sini je entry kali ni. Jumpa korang di next entry ya. 

Bye, terima kasih sudi baca.

Ida Mansor




6 comments:

mizzura said...

walaweh glam sangat kelopak tu..heheh..happy new year 2017 anway..

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

thx Mizzura, happy new year too ^^

Putery Memory said...

cantiknyaaaa! bila nak make up Mar ni hhe

Kezia wan said...

Happy New year ! 1st time BW di blog twiny. Both of you so CANTIK <3

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq singgah blog twin Kezia :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq Mar, Happy New Year :)