Saturday, April 18, 2015

GRAND OPENING DIRECTD MEGA STORE


DirectD store ni memang dah ramai yang kenal dan famous di kalangan penggemar smartphone atau tablet. Sebab harga kat store ni murah dan handphone yang dijual dijamin original punyalah. Lepas tu nak lagi senang, lepas dah beli boleh terus register warranty sekali kat sana.


Kali ni DirectD Mega Store ada buka opening di Petaling Jaya, yang mana tempat ni LEBIH LUAS, SELESA dan semuanya dalam 1 bangunan je!.


Mana taknya dari nak cari handphone, usb, powerbank hinggalah ke plan prabayar seperti YES, CELCOM, UMOBILE, MAXIS semuanya ada kat situ kot!!. PALING BEST sebab semuanya DALAM 1 BULDING sahaja!.




Kat mana nak pergi? Senang je, korang boleh cari DirectD Mega Store ni kat :

Lot 11, Jalan 51A/219, 46100 Petaling Jaya
(Beside Federal Highway near by Nasa World, between Mazda and Mitsubishi)
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh lihat Facebook Page dorang kat : https://www.facebook.com/directdteam

Terim Kasih sudi baca

2 comments:

syira yaya said...

Mudahnya..satu building je :)

Hana Syed said...

cantik...