Tuesday, August 5, 2014

Review Oriderm Skincare


Siapa kat sini tengah rasa nak cuba-cuba skincare yang baru tapi takut nak cuba? well... meh sini Ida review sikit pasal Oriderm dalam seminggu dua menggunakan skincare Oriderm ni tau. First tengok botol kecik-kecik ni..rasa okeylah sebab nak guna and pakai senang. Sebab 3 step je kan. tak leceh nak kne bubuh banyak-banyak step kat muka :) 

so dia ada 3 jenis botol eh.. step-step dia Ida dah pernah bgtau kat entry Oriderm sebelum ni..





Tengok tu bukti Kita guna sendiri okeyh..bukan sekadar just ambil gambar then masuk kat belog je tau :) 
Tekstur skincare ni ringan je..tak likat sangat and tak banyak buih. Which is good, sebab dengar cte orang kata skincare yg banyak buih tu byk chemical.. errmm no comment la tentang part tu ya. Yg ni set Remaja yg Ida pakai, sesuailah utk umur-umur macam Ida ni :)

Untuk set Penuaan korang boleh guna yang ni : 







Untuk set ni sesuai untuk kulit yg lebih berusia tau, sebab die anti-penuaan..so far Ida rasa skincare Oriderm ni bagus sebab dia ada set khas sendiri untuk 2 jenis golongan umur kan. So orang boleh pilih nak set yg mana satulah :)

So kalau korang rasa nak cuba try atau nak lebih info testimoni tentang products ni boleh try usha di Instagram dorang di : http://instagram.com/oriderm_malaysia

Terima Kasih sudi baca ;)


p/s : my new link blog yg lebih RINGAN dan lebih CANTIK boleh view di : http://mansortwins.com/




---> Muka without mekap and contact lense selama penggunaan Oriderm ya, actually ada jerawat sikit-sikit..tipulah kalau flawless gila lepas guna..cuma Oriderm ni buat muka kita lebih 'ok' la so far. Anyway korang boleh tengok review blogger lain juga tentang Oriderm ni. Dah banyak yg review dh sbnrnya :) 



1 comment:

Miss Nabihah said...

saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.
http://bicarabihah.blogspot.com/
terima kasih.