Sunday, June 12, 2016

Raya Collections Ariani 2016

Tahun lepas twin dapat invitation ke Fashion Show Ariani punya raya collections, alhamdullilah tahun ni pun dapat juga. Kalau tahun lepas raya colelctions dia punya meriah cun melecun tahun ni lagilahhh lawaaaa okay!. Siap ada collections telekung,shawl, baju kurung, jubah semualah!. Cakap je nak apa almost semua collections Ariani ada sediakan pelbagai pilihan warna dan saiz. Ha daripada size kerengga XS hinggalah ke saiz XXXL kot! .

Tak mau bebel banyak, meh kita tunjuk collections Ariani yang super lawa, sesuai sangat kalau pakai dihari raya tau.

Tengok model saiz comel pakai pun nampak lawa tau!. Kaler pastel tuuuuu eeeei suka! mmg fav kita ni ^^ 





Arghh Ayda Jebat Icon RTW  Ariani, memang sesuai sangat. Dia pakai nampak lawa sangat! dah lah jalan catwalk hari tu ayu lemah lembut je.


Antara koleksi telekung Ariani, confirm mak-mak suka kalau dapat pakai ni pergi tarawih :)


warna biru u'olls...lawa kan? 



Dato' Siti Nurhaliza u'olls! cantik kann? nyanyi live pun sedap :)




Ayda Jebat (Icon RTW Ariani) . Bella Dally (Icon Hijab Ariani), dan Dato' Siti Nurhaliza serta orang kuat Ariani :) 



Dato' Siti dengan orang kuat Ariani ;)


Untuk lihat full collections Ariani boleh lihat di :


atau


Kat bawah ni pula gambar twin di event Ariani dengan kawan2 blogger kita yang lain. Best sangat jumpa dorang! kat event ni jelah dapat jumpa dorang. Susah nak berkumpul2 ramai cemni tau :)


Iena with Aida Sue


Ida in Printed Ariani Shawl :)


hehe ootd sikit dengan shawl Ariani ;)


Ida with Shazwani Hamid, best borak dengan dia. Tak sangka tau Shazwani ni ramah banyak cakap!. Mula segan kena duduk sebelah dia. haha sebab tak pernah borak sama2 kan...haha sekali start borak takleh stop pula! keke :p


Iena siap sedoa before fashion show start :)


eh kita lagi! haha :p


Ida dengan Aida Sue


Tadaaaa...me with all the bloggers :) 



Ida with Puan Yuyu kesayangan :)


Twin dengan gorgeous Cik Epal! 


me again! haha :p


last but not least twin with Shazwani Hamid!

Terima Kasih sudi baca, lain kali singgah blog kitaorang lagi okay? ;) 

Insyallah lepas ni nak up entry untuk raya make up look pulak. Excited nak beraya punya pasal kan..padahal baru seminggu puasa. Kihkih :p

ok jumpa lagi di entry akan datang, Selamat Berpuasa semua! ^____^

Written by The Twin



4 comments:

mdm nissa said...

SUBHANALLAH, korang semua memang cantik...

Sizzling Suzai said...

yg telekong hitam tu kemainnn! hehehe saja dtg jenguk selamat hari raya korang :)

Tan Lee Quin said...

~lawaa sgttttt~

leequintan uhh~~~~~
leequintan uhhhhhhh~~~~~~~~~~
i am leequintan uhhhhhhhhhhhhhhh

Lady Tash Roy said...

Jenama Ariani antara the best favorite Brand for Muslimah...