Sunday, February 9, 2014

Falling in love

Kalo dulu, iena selalu tengok die, rasa suka sangat, suka untuk dibawa kemana-mana, pergi jalan - jalan, pergi makan, dan juga pergi bawa jumpa kawan!

suka apa yer?

bila tengok, tersenyum je sorang, hati terus melompat suka. Mata pula tak lepas pandang?

ha apa tuh ye?

orang kata kalo dah suka, mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang, betul ke? ok, itu tipu je! haha :D


Actually iena nak kenalkan dengan korang koleksi yang buat Iena jatuh hati sangat.

warna pun lembut sangat, memang sesuai dengan citarasa Iena, bagi yang sama selera, kira
kita geng lah yer ^.^


closed up, untuk lebih dekat tengok corak dan warnanya.

ni pic favourite iena..hehehe..serius selesa pakai baju ni, korang boleh pakai waktu
nak g event, atau jalan-jalan tempat yang best sikit ker..pergi kenduri pun boleh pakai baju ni ok :)


kaler ni paling hot, baru jer upload semalam dekat fanpage, dah ada orang beli tau. bagi yang nak beli,
cepat-cepatlah pm, sebab Iena tak buat banyak tau

bila pakai baju ni, terus datang mood happy, sebab iena memamg suka warna pastel dan corak yang
sweet-sweet je..hehehe..^^


warna baby purple pun ada gak, baju ni koleksi english chiffon, bagi peminat english flower ni, bolehlah dapatkan di fanpage kami untuk order dan lihat semua koleksi Iena yer ^^

korang klik je, di bahagian text yang iena dah gariskan, naty dia akan auto jer terus pergi kat fanpage iena yer ^^




akhir sekali, tq kat korang sebab sudi baca tau <3 p="">

much appreciate it.

with love
Iena Mansor.

p/s - hari ni waktu iena nak type cerita pasal my new collection, petang karang iena akan di interview
oleh harian metro untuk slot fesyen. i talk about my online biz dan my collections.
korang doakan lah moga my biz akan berjaya dan murah rezeki yer ^^

amin.




10 comments:

Munirah Rafiuddin said...

wow...terbaiklah!!!
cantik baju ni, suka tgk wrna bj ni...nmpk sweet je.. (^_^)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq dear :)

sYiRa LoKMaN said...

cantikk...suka ^_^

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq syira :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq syira :)

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Tq syira :)

lovely pinky said...

comel baju macam tuannya

eMMe said...

hye twin...
ur beautiful la twin..
salam kenal, akak dah folo blog u alls, camne leh jumpe blog ni, just search 'twin demam' coz twin akak demam, akak suke tgk baju yg Iena peragakan tu...sesuai ke kalo akak pakai..?? heheh...

IDA MANSOR / IENA MANSOR said...

Lovely Pink - thx dear..

Emme - baju ni dh sold out pn dear..dh dua kali restock..btw thx sbb suka baju kita ^^.

~Nor Arena~ said...

tanteknya......geram pulak rasa....hehehehe